Dit denkt een expert over de Bitcoin in recordjaar 2020

De zomervakantie is weer voorbij en het wordt weer eerder donker. Tijd voor de eerste crypto-analisten om hun pijlen op 2020 te richten. Een van de grootste Aziatische crypto-investeerders, Zhao Dong, deelde zijn visie op WEIBO (het Chinese What’s App). Ook hebben twee bekende westerse crypto-influencers al eerder hun voorspelling gegeven. Wij zetten alvast hun voorspellingen voor recordjaar 2020 op een rij.

Zhao Dong ziet 2019 als laatste kans voor inkoop

De naam van Dong doet bij veel westerse beleggers niet direct een belletje rinkelen. Deze Chinese Bitcoin-miljardair is niet alleen een van de grootste ‘over the counter’ handelaren van China, maar ook aandeelhouder van cryptobeurs Binance. Bovendien heeft hij een eigen financieringsplatform, dat uiteraard ook op virtuele valuta draait. Overigens is dat niet altijd zo geweest. In 2014 verloor hij 9.000 BTC op één dag en dreigde zijn faillissement. Hij dacht zelfs aan zelfmoord totdat hij zich herpakte, zijn schuldeisers betaalde en miljardair werd met Bitcoin investeringen. Dit leverde hem in China een heldenstatus en erkenning als dé Bitcoin-expert op. Op Weibo deelde hij het volgende bericht:

Bitcoin-miljardair Zhao Dong spreekt zich uit over de Bitcoin in 2020.
Bitcoin-miljardair Zhao Dong spreekt zich uit over de Bitcoin in 2020. Bron: Weibo

Volgens Bitcoin-schrijvers die het Chinees wel machtig zijn staat er het volgende:

“The next three months could be the last opportunity for bottom fishers, and after that, the crypto market will enter Spring and then Summer, estimated to rally together with China’s stock market in 2021. There’s always ups and downs, just like the cycle of the seasons.”

Ook diverse westerse analisten denken dat 2020 een recordjaar wordt voor de Bitcoin.

Tom Lee: 2020 wordt recordjaar voor de Bitcoin

De Amerikaanse cryptobull, die recent opzien baarde met zijn voorspelling dat de Bitcoin door de Amereikaanse overheid verboden zal worden als hij de waarde van $ 100.000,- overschrijdt, keek al eerder naar 2020. In mei 2018 voorzag hij al een recordjaar. Volgens hem gaat de koers minimaal $ 64.000,- bedragen.

Recordjaar is een must voor John McAfee

Ook de Amerikaanse cryptolegende John McAfee is ervan overtuigd dat de Bitcoin een enorm record neer gaat zetten. Hij stelt zelfs dat het wiskundig onmogelijk is dat de Bitcoin minder dan $ 1 miljoen waard is.

Aangezien Mr. McAfee nogal erg overtuigd was van zijn gelijk heeft hij in 2017 al een bizarre tegenprestatie in het vooruitzicht gesteld als de koers in 2020 niet in de richting komt. Het is daarmee voor hem en wellicht ook voor veel onschuldige televisiekijkers een must dat hij het gelijk aan zijn zijde krijgt.

 

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de website bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag gratis in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Reageer op artikel:
Dit denkt een expert over de Bitcoin in recordjaar 2020
Sluiten