Robert Kroes
Robert Kroes Tech 10 apr 2022
Leestijd: 5 minuten

Experts tippen crypto: Bitcoin en andere munten bullish, met video’s

De afgelopen week was geen beste week voor de Bitcoin en andere cryptomunten, maar als we op de experts afgaan verandert dat. Volgens hen worden Bitcoin en andere crypto bullish. Dit zijn hun tips met video-analyses (+ een bonus).

Voordat we de tips van de experts doornemen bekijken we eerst de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 crypto. Zo beginnen we up-to-date aan de crypto tips van insiders.

Live Bitcoin prijs vlak, top 25 crypto wisselt

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 39.208,10 ($ 42.646,79). Dit is 0,38% hoger dan gisteren rond deze tijd, maar lager dan tijdens onze Bitcoin lunch van afgelopen vrijdag.

De prijzen van de top 25 crypto wisselen. We zien een rustige crypto-markt met veel vlakke prijzen. Zoals gebruikelijk zijn er uitschieters naar boven en naar beneden. De grootste verliezer van de dag tot nu toe is Terra (LUNA) met -1,44%. De grootste winnaar van de afgelopen 24 uur is Dogecoin (DOGE) met + 4,25%. Op de site van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag alle live cryptoprijzen bekijken.

Als we afgaan op de mening van experts wordt dat de komende week een aangename bezigheid…

Experts analyseren: bullish week voor Bitcoin en deze crypto

Een expert-panel van 15 experts bekeek de ontwikkelingen op de cryptomarkt. Op basis van hun bevindingen delen ze 5 crypto tips die de komende weken bullish kunnen zijn. Wij vergeleken deze met diverse technische analyses. Tot slot delen we één bonusmunt die niet genoemd wordt. Toch zou ook de prijs van deze crypto op basis van technische analyses bullish moeten worden. Dit zijn de expert-tips en analyses…

Leidt Bitcoin andere crypto? Bull gezien

Vorige week waren de experts voorzichtig, maar nog te optimistisch toen zij licht bullish noteerden voor de Bitcoin. Deze week zijn ze ronduit bullish. Zij verwachten dat de impact van EU-regelgeving nu is ingeprijsd en voorzien een bull run. De technische analyses onderstrepen deze gedachte. Dit zie je in de volgende video-analyse.

De huidige Bitcoin prijs is $ 42.646,79, dus daar lijkt een mooi rendement in het verschiet te liggen.

Ook crypto bulls in zicht voor Ethereum (ETH)

Een andere crypto die de experts inmiddels als bullish bestempelen is Ethereum (ETH). Zij voorzien dat het prijsniveau van $ 3.200,- een sterke support zone is. De bull-trend wordt volgens hen bevestigd zodra de munt door het niveau van $ 3.500,- breekt.

Ook de video-analisten hebben er klaarblijkelijk vertrouwen in. Zij leggen zelfs uit wanneer je het beste in kunt stappen om een mooi rendement te maken als je op $ 4.000,- verkoopt. Kijk maar…

De huidige Ethereum (ETH) prijs is $ 3.242,88, dus ook hier liggen kansen.

Gaat de Dogecoin (DOGE) naar de maan?

De Dogecoin (DOGE) noteert op dit moment de hoogste winst en dat is positief. Ook bij het expertpanel is het sentiment verschoven van licht bearish naar licht bullish.

Dit lijkt voorzichtig, want de technische analyses zijn positiever. Deze analyses tonen namelijk dat deze crypto in een buy zone komt voordat er een prijsuitbraak volgt.

Vanaf de live Dogecoin (DOGE) prijs van $ 0,1493 zou een 40% stijging een mooi rendement zijn.

Analisten ook positiever over Ripple (XRP)

De experts waren bij de vorige peiling ook nog licht bearish bij de ontwikkeling van de Ripple (XRP) prijs, maar ook hier is het sentiment veranderd naar licht bullish. Zij voorzien dat de koers terug kan gaan naar $ 0,90 of hoger voorzien zij verdere bull stijging.

Ook hier zien de technische analyses er positief uit. Er kan op korte termijn wat volatiliteit optreden, maar de weg naar $ 1,- lijkt open te liggen.

Vanaf de huidige Ripple (XRP) prijs van $ 0,758 is er dus nog wel een hobbel te nemen, maar als dat lukt is het rendement erg aantrekkelijk.

Crypto bulls achter Solana (SOL)?

Ook Solana (SOL) kende niet de beste week. Na een koersstijging volgde er een correctie, maar de prijs van deze crypto wist boven belangrijke voortschrijdende gemiddelden te blijven. Reden genoeg voor de experts om hun sentiment van ‘licht bearish’ om te laten slaan naar ‘bullish’.

Ook hier gaan de technische analyses mee in dit zonnige vooruitzicht. Net als bij Dogecoin (DOGE) voorzien de analyses een ‘buy zone’ voordat de prijs explodeert en zelfs kan verdubbelen.

Met een live Solana (SOL) prijs van $ 111,42 is een verdubbeling veelbelovend.

Bonustip: vergeet Cardano (ADA) niet!

De experts benoemen Cardano (ADA) niet in hun volledige analyse, die je hier kunt lezen. Als we echter de technische analyses volgen ligt ook voor deze ‘Ethereum-killer’ een fikse bull run in het verschiet.

Als we ons realiseren dat de live Cardano (ADA) prijs $ 1,030 bedraagt is een prijsdoel van $ 1,60 een ambitieus en profijtelijk doel.

Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen volgen en doen wij ook de komende week 2x per dag (rond lunchtijd en ‘s avonds na sluiting van de Amerikaanse markt) verslag van de ontwikkelingen in crypto.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven. Ben je naast crypto ook geïnteresseerd in andere beleggingen? Dan is onze wekelijkse koersverwachting op maandagmorgen wellicht een leestip. “Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.” 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!