Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 5 mrt 2016

Exposed: de ideale tent voor motoravonturiers

Het grootste voordeel van een motor is de vrijheid die dit voertuig voor je creëert. Je hebt het gevoel dat je de hele wereld aan kunt en cruist over de meest prachtige wegen ter wereld. Een auto is een toch ietwat logger voertuig en moet je over een cabrio beschikken om je haren in de wind te laten wapperen. Als je over een motorrijbewijs beschikt raden wij dan ook aan om voor een roadtrip met de motor te kiezen. Trommel wat motorbuddy’s bij elkaar of ga in je eentje op avontuur. Het enige nadeel van een motor is echter dat je maar weinig mee kunt nemen. Daarom moet je slim zijn en over de juiste gear beschikken. Zoals deze slimme oplossing waarmee je een tent voor de motor maakt.

Exposed – Motorcycle Bivouac

Exposed is uiteraard van de juiste materialen gemaakt om het meest duurzame en simpele onderdak te bieden. Als je met de motor op avontuur gaat heb je namelijk niet veel nodig. Je hebt de prachtige natuur om je heen. Eten maak je op een vuurtje in de buitenlucht en als het regent kruip je in de slaapzak. Daarnaast zorgt het speciale ontwerp er ook voor dat je zadel wordt beschermd. Om te illustreren hoe avonturiers op de motor door het leven gaan hebben de Zwitserse guys van Exposed onderstaande video gemaakt.

Exposed is voor praktisch alle motoren te gebruiken. Van lage choppers, medium scramblers tot aan hoge crossmotoren. Opgerold is de ‘tent’ 15 – bij 45 centimeter zodat je het eenvoudig aan je rugzak kunt bevestigen. Voor goede gear moet je echter wel wat geld neerleggen. Exposed, de Motorcycle Bivouac, is hier voor 420 euro inclusief verzendkosten te bestellen.

Reageer op artikel:
Exposed: de ideale tent voor motoravonturiers
Sluiten