Jelle van Es
Jelle van Es Tech 19 jul 2018

Extinction: nieuwe Netflix-film met Ant-Man’s Michael Peña

Netflix is een service die voornamelijk de moeite waard is dankzij zijn verschillende series. Het bedrijf wil echter ook proberen om in de wereld van films een goed alternatief te brengen. Daarbij zijn er echter nog maar weinig films die echt de moeite waard zijn. Wellicht dat Extinction kan laten zien dat het wel kan. Deze film wordt op 27 juli uitgebracht en we hebben nu de eerste trailer beschikbaar.

Extinction met Michael Peña

In de hoofdrol van Extinction zien we Michael Peña, die we ook zien in de film Ant-Man and the Wasp. Een ander bekend gezicht in de film is Mike Colter, die je voornamelijk kent van zijn rol als Luke Cage in de gelijknamige Netflix-serie. Extinction zou in eerste instantie worden uitgegeven Universal en zou daarbij in de bioscoop gaan draaien, maar de rechten van de film zijn verkocht aan Netflix. Net als dat dat het geval was bij Annihilation, die in Europa direct op Netflix werd gegooid en een voorbeeld is van een Netflix-film die wel de moeite waard is.

Extinction draait om Michael Peña’s personage, dat elke nacht nachtmerries beleeft. In die dromen ziet hij hoe buitenaardse wezens onze planeet komen bezoek en daarbij eigenlijk alleen maar op zoek zijn naar de totale vernietiging. Uiteraard wordt hem aangeraden om hulp te zoeken. Als echter blijkt dat er daadwerkelijk buitenaardse wezens zijn om de boel even flink te vernietigen, komt alles in een ander daglicht te staan en lijkt hij een soort van hoop te worden van de mensheid.

Extinction

Tegelijkertijd wil hij als vader-figuur zijn familie beschermen. Daarbij lijkt er een mysterieuze kracht te zijn die hem beschermt. Hoe dat precies zit, dat moet je natuurlijk in de film zelf gaan ontdekken.

Wil je meer weten over wat er allemaal op Netflix speelt? Bezoek hier dan ons archief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Extinction: nieuwe Netflix-film met Ant-Man’s Michael Peña
Sluiten