Jelle van Es
Jelle van Es Games 24 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Je kunt F1 2020 nu helemaal gratis proberen op de PS4 en Xbox One

De racegame F1 2020 zetten we gisteren nog in het zonnetje omdat hij voor een lage prijs was te scoren. Maar als dat je nog niet over de streep hebt getrokken hebben we nog een keer goed nieuws.

Uitgever Codemasters heeft namelijk laten weten dat je nu een trial-versie van F1 2020 kunt downloaden op de PlayStation 4 en Xbox One. En dat zou iets meer moeten zijn dan een simpele demo als we de berichtgeving mogen geloven.

Probeer F1 2020 helemaal gratis

F1 2020 kent ten op zichte van de versie van vorig jaar een aantal verbeteringen. En een deel daarvan kun je gaan ervaren in deze trial. Zo kent de game een heuse My Team-modus, waarbij je je eigen team op zet en daarmee kunt strijden tegen de andere teams. In de trial is het mogelijk om dat team te maken, te bepalen wie er naast jou gaat rijden en kun je losgaan in het eerste raceweekend in Australië. Daarbij is het mogelijk om ook aan de verschillende trainingen mee te doen en op die manier experiencepunten te verzamelen.

F1 2020
Lekker je rondjes rijden (Afbeelding: Codemasters)

Een andere verbetering die F1 2020 kent is de toevoeging van de splitscreen optie. Op die manier kun je net als vroeger samen met iemand anders voor de televisie kruipen en samen gaan racen. In dit geval kun je dat proberen op de Austrian Red Bull Ring, die dit seizoen maar liefst twee keer in wedstrijdverband werd gereden. Zodoende krijg je een goed gevoel bij wat de baan te bieden heeft.

Voortgang gaat mee

Als je na de trial van F1 2020 overtuigt bent van de kwaliteit, dan kun je uiteraard de game aanschaffen. Voortgang die je op dat moment geboekt hebt, gaat dan mee naar de uiteindelijke game, waardoor je dus geen tijd verliest. De game is nu voor een drietal tientjes op de kop te tikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Je kunt F1 2020 nu helemaal gratis proberen op de PS4 en Xbox One
Sluiten