Nice: Facebook lost problemen met snel leeglopende smartphonebatterij op

We hoorden de afgelopen dagen van meerdere kanten dat Facebook en Messenger er plots voor zorgen dat de accu’s van smartphones snel leeglopen. Facebook gaf gelukkig gehoor en ging op onderzoek uit. Nu is de oplossing daar.

Foutje moet kunnen?

Wat blijkt namelijk, de fout lag bij Facebook zelf. Facebook deed een tijd terug een aanpassing aan de server. Door deze aanpassing gebruikten beide apps plots veel meer batterij. Niet zo handig als jij in de trein naar huis lekker wilt Facebooken en je telefoon binnen de kortste keren leeg is.

innovaties van 2017

Nu is er goed nieuws: Facebook heeft de bug gefixed. Het enige dat jij hoeft te doen is de apps opnieuw opstarten. Volgens Facebook zou het probleem dan zijn verholpen. Werkt dit niet? Dan is het updaten van de apps een goede. Je kunt dan weer zonder zorgen uitbundig Facebooken en Messengeren op je smartphone.

accu

Verantwoord Facebooken

Zorg daarbij trouwens wel dat je op deze manier van Facebook gebruik maakt. Je wordt er op die manier gelukkiger van. Doe je dat niet, dan zul je daar de negatieve gevolgen van merken!