Wat je moet doen als je WANT.nl graag via Facebook leest

Het is geen geheim, Facebook heeft aan de knoppen gedraaid. Je nieuwsoverzicht staat op het punt om te veranderen, waardoor je artikelen van WANT.nl minder te zien krijgt. Vind jij dit nogal vervelend, wat wij uiteraard snappen, dan hebben wij een handige tip voor je.

Elke dag komen er nieuwe gadgets uit, stunt de Lidl met gekke goedkope gadgets en ontploffen nieuwe cryptocoins. Ook heeft Elon Musk altijd wel wat te melden, onthult Netflix nieuwe content en geven we nieuwe prijzen weg. Een hoop dus, maar gelukkig is er een manier om het allemaal bij te houden: onze Facebook-pagina.

Waar Facebook voor bedoeld is

Facebook is een prachtige plek om met elkaar in gesprek te gaan. Om elkaar te inspireren, te informeren en te entertainen. Iets dat wij maar al te graag met jullie doen. Met twee simpele stappen krijg je dit als eerste voor elkaar:

Stap 1: Volg onze Facebookpagina als je dat nog niet hebt gedaan.

facebook

Stap 2: Selecteer op onze Facebook-pagina de ‘Volgen’ knop en kies voor ‘Als eerste weergeven’ in het drop-down menu. That’s it!

facebook

Wij nemen Facebook uiteraard niets kwalijk dat het algoritme is veranderd. Het sociale netwerk draait immers om ‘betekenisvolle gesprekken’. Laten we die gesprekken dan ook met elkaar voeren ?. Heb je suggesties of onderwerpen die je graag wil lezen, laat het ons gerust weten.

Nieuwsbrief

Iedere ochtend versturen wij ook onze nieuwsbrief ‘Ontbytes’. Met Ontbytes krijg je iedere ochtend hét meest inspirerende (tech)nieuws in je mailbox. Door je via deze link op te geven ben jij er als eerste bij.

Reageer op artikel:
Wat je moet doen als je WANT.nl graag via Facebook leest
Sluiten