Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 augustus 2020

Zo er uit vliegen in Fall Guys is wel heel pijnlijk

De grote gamehit van dit moment is zonder twijfel Fall Guys. Vorige week kwam de game uit, onder andere als gratis game via PlayStation Plus. En dat heeft er voor gezorgd dat miljoenen gamers met de game aan de slag zijn gegaan.

Eerlijk is eerlijk, Fall Guys werkt niet altijd even goed. Met name de servers hebben het zwaar met de grote toeloop aan gamers. Maar als het loopt, dan is het fantastisch.

Fall Guys op zijn best

In Fall Guys begin je met zestig spelers aan een reeks aan parkoersen. Het is een beetje te vergelijken met zoiets als ‘Het spel zonder grenzen’. Of als je een liefhebber bent van Japanse televisie, dan moet je denken aan Takahashi’s Castle. In elk spel is het zaak om een aantal rondes te overleven en uiteindelijk in de finale te komen. Daarbij krijg je te maken met de verschillende obstakels, maar ook zeker met andere spelers. Over het algemeen is men daarbij redelijk lief voor elkaar. Maar er zijn ook gamers die een stuk minder vriendelijk zijn en elkaar het liefst willen afmaken. De onderstaande gamer is daar een voorbeeld van.

Je kunt in Fall Guys niet heel veel dingen doen om elkaar uit te schakelen, maar elkaar even vastpakken, dat is wel mogelijk. En door dat op de juiste manier te doen, gooi je dus zomaar iemand in de afgrond, waardoor hij of zij uit de race ligt. Eerlijk is eerlijk, het is wel knap hoe deze gamer dat doet, maar tegelijkertijd is het ook wel zo dat dit wel heel erg gemeen is.

Voor de rest een vrolijke game

Fall Guys is buiten dit om echt een vrolijke game en is zeer de moeite waard om te proberen. Zeker gezien je hem dus gratis kan spelen wanneer je een actief PlayStation Plus-abonnement hebt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Zo er uit vliegen in Fall Guys is wel heel pijnlijk
Sluiten