Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 nov 2020

Fall Guys Season 3 krijgt een winters thema: Winter Knockout

Fall Guys werd een paar maanden geleden geïntroduceerd. Met name omdat het een game was die gratis bij PlayStation Plus werd gegeven werd het snel een hit. Hoewel de grootste hype voorbij lijkt te zijn, wordt de game nog veel gespeeld.

En zij die Fall Guys nog altijd spelen, kunnen zich binnenkort verheugen op nieuwe content. De ontwikkelaar heeft namelijk laten weten dat het derde seizoen er aankomt en dat deze een winters thema krijgt.

Fall Guys Season 3 draait om de winter

Momenteel bevinden we ons in het tweede seizoen van de game. Dat seizoen heeft een Middeleeuws thema en werd een beetje wisselvallig ontvangen. Niet iedereen kon genieten van de nieuwe banen die voorgeschoteld worden. Wat dat betreft is het te hopen dat het nieuwe seizoen beter uitpakt. Winter Knockout, zoals het nieuwe seizoen heet, heeft potentie, maar kan ook uitglijden. Want ijs. Snap je? Ah laat maar… Het nieuwe seizoen werd in de onderstaande tweet aangekondigd.

De onthulling van het derde seizoen van Fall Guys werd gedaan nadat de ontwikkelaar de community de opdracht had gegeven om allemaal digitale puzzelstukken bij elkaar te verzamelen, zodat er uiteindelijk een afbeelding ontstond. En daarmee werd dus duidelijk dat het nieuwe seizoen een winters thema krijgt.

Wanneer het komt is nog niet bekend

Nu is het nog wel de vraag wanneer Season 3 begint. De vorige keer zat er tussen de onthulling en het daadwerkelijk verschijnen een aantal weken. Grote kans dat dat nu ook weer het geval gaat zijn. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Fall Guys Season 3 krijgt een winters thema: Winter Knockout
Sluiten