Jelle van Es
Jelle van Es Tech 11 aug 2017

Fallout 4 krijgt een speciale Game of the Year Edition

Heb jij de fantastische game Fallout 4 nog nooit gespeeld, maar wel interesse? Dan raden we aan nog even te wachten met het binnenhalen van de game. Op 26 september 2017 krijgt de titel namelijk een heuse Game of the Year Edition.

Waarom je moet wachten op Fallout 4 Game of the Year Edition

Deze versie bestaat uit de standaard game en wordt aangevuld met alle zogenoemde dlc die voor de game is uitgebracht. Dit alles krijgt op de spelcomputer een adviesprijs van 49,99 euro. Dat is hetzelfde bedrag wat je kwijt zou zijn voor een season pass. Daarnaast is de game automatisch voorzien van alle updates, de mogelijkheden om mods te gebruiken en de extra moeilijke survival modus.

Daarnaast is er ook goed nieuws voor de Amerikaanse gamers. Zij krijgen de mogelijkheid om met de release van de Game of the Year Edition van Fallout 4 de speciale editie te kopen. Hierbij krijg je een heuse Pip-boy uit de game, die in eerste instantie alleen bij de collector’s edition zat en zeer gewild was. Hopelijk komt deze versie alsnog naar Nederland toe, want hij zou mooi staan in onze collectie.

Fallout 4 kwam oorspronkelijk eind 2015 uit en geeft je de mogelijkheid om in een alternatief verleden te avonturieren in een post-apocalypitsche wereld. Daarbij kun je gaan en staan waar je wilt en kun je zelf beslissen hoe je bepaalde missies aanvangt. Daarbij maak je gebruik van een breed wapenarsenaal, waarbij je bestaande wapens weer kunt verbeteren. Ook kun je op verschillende plekken in de wereld kleine dorpjes opbouwen en overlevers van de apocalypse daar naar toe sturen. Fallout 4 is wat ons betreft een mustplay.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Fallout 4 krijgt een speciale Game of the Year Edition
Sluiten