Fan start petitie om Apple te overtuigen van Baby Yoda emoji

Waar Apple TV+ een redelijk stroeve start kent, schiet concurrent Disney+ uit de startblokken. Dat succes is mede te danken aan de enorme berg klassiekers die op de streamingdienst staan, maar de grote knaller is een nieuwkomer. De Star Wars serie The Mandalorian gooit hoge ogen bij critici en doet het, vooral dankzij Baby Yoda, ook goed bij het grote publiek. Dat gaat ook Apple merken.

Apple kan namelijk in de nabije toekomst een flinke lijst met handtekeningen verwachten. Er is namelijk een petitie gaande om Baby Yoda naar Apple te halen. Niet naar Apple TV+, maar naar de emoji catalogus. Het doel van de de petitie op change.org luidt namelijk als volgt: Make Baby Yoda an Emoji. Travis Bramble lanceerde ‘em vijf dagen geleden en inmiddels hebben bijna 10.000 The Mandalorian-fans de petitie ondertekend.

Baby Yoda emoji

Waarom? Om met de woorden van de initiator Travis Bramble te spreken: “Hij heeft onze harten al gestolen en nu wil ik dat hij ook mijn toetsenbord steelt.” De schattige Disney creatie is hard op weg om de internetsensatie van 2019 te gaan worden en als het zo doorgaat ook meteen van 2020. Een eigen emoji zou dan ook niets minder dan terecht zijn.

Teken de petitie

Ben je het hier roerend mee eens en wil je ook een Baby Yoda emoji op je iPhone, iPad of MacBook? Klik dan hier om de petitie te onderteken. Op het moment van schrijven, begint de 10.000ste handtekeningen steeds dichterbij te komen. Wanneer Travis Bramble de lijst naar Apple gaat sturen, heeft de bedenker van de petitie nog niet bekendgemaakt.

Reageer op artikel:
Fan start petitie om Apple te overtuigen van Baby Yoda emoji
Sluiten