Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 jan 2019

Fan verandert zijn televisie in een enorme Nintendo Switch

Nintendo Switch werd in 2017 op de markt gebracht en is van het begin af aan eigenlijk al een succes. Dat is voor een gedeelte terug te leiden op de verschillende games die op het platform zijn uitgekomen. Maar het handigste van de Nintendo Switch is dat je er altijd en overal mee kunt spelen. Onderweg gebruik je hem als handheld. en wanneer je thuis bent plaats je hem in je dock en speel je je games op het grote tv. Maar wat nou als je het gevoel van de handheld-Switch wilt hebben op het grote scherm? Dan ga je creatief aan de slag, zoals deze fan heeft gedaan.

Fan verandert zijn tv om naar een Switch

En misschien is die persoon daar wel een beetje te ver gegaan. De persoon noemt zichzelf Switch_dreamer en lijkt uit België te komen. Eerder maakte hij al een Switch Party-tafel, zoals je in deze video kunt zien. En nu is hij teruggekeerd om zijn tv te voorzien van een tweetal Joycons, waardoor het lijkt alsof hij een enorme Nintendo Switch in zijn kamer heeft staan.

Nintendo Switch

Gelukkig zitten de Joycons niet permanent aan de tv vast. Het zijn een soort van kastjes die op een standaard staan en waar je aan de zijkant wat objecten kun kunt plaatsen. Er is ruimte om gamehoesjes er in te zetten. Naar verluid zou er ruimte zijn voor maar liefst veertig titels, dus hopelijk heeft deze gamer de aankomende jaren heel wat games die hij in huis kan halen. Met de Joycons lijkt het dus net alsof hij een Nintendo Switch van 55 inch heeft, de grootte van zijn televisie.

Het is zeer creatief, maar het lijkt me ook erg vermoeiend om elke keer dat je mensen over de vloer krijgt uit te leggen wat het precies is. Of ze weg te halen. Meer lezen over de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Fan verandert zijn televisie in een enorme Nintendo Switch
Sluiten