MULAN: belangrijk personage ontbreekt en fans zijn diep teleurgesteld

Disney heeft gisteren een nieuwe trailer voor de live-action remake van Mulan gedeeld. Waar het verschijnen van meer beeldmateriaal in de meeste gevallen als iets goeds gezien wordt, zorgt het echter ook regelmatig voor kritiek. Zo ook bij Mulan.

Fans zijn namelijk teleurgesteld over het feit dat Mushu ontbreekt. Dit was het grappige kleine draakje dat in de originele film wel te zien was. De reden dat Mushu niet in de film zit heeft waarschijnlijk te maken met de insteek om er dit keer een wat serieuzer geheel van te maken.

Teleurgestelde reacties op trailer live-action Mulan film

Het feit dat het geliefde draakje ontbreekt zorgt niet alleen voor teleurstelling, er zijn ook enkele fans die aangeven de film hierom te boycotten:

Gezien Mulan het dit keer zonder Mushu moet doen spreekt het ook voor zich dat ook stemacteur Eddie Murphy niet bij de film betrokken is. Wel gaan we Liu Yifei, Jason Scott Lee, Donnie Yen, Jet Li, Yoson An en Gong Li in deze live-action versie terugzien.

Mushu is niet de enige die in de nieuwe versie zal ontbreken. Ook Captain Li Shang zal schitteren van afwezigheid. Hetzelfde geldt voor de liedjes uit de eerste film. Dit terwijl er die in de live-action versies van Aladdin en The Lion King wel inzaten.

Prachtige beelden

Ondanks het missen van bepaalde elementen uit de eerste film ziet de nieuwe trailer voor de live-action Mulan versie er verder veelbelovend uit. Met name visueel is het allemaal erg indrukwekkend. Mocht jij de video nog niet gezien hebben, dan kun je dat hieronder doen:

De film staat gepland om op 26 maart 2020 naar de bioscoop te komen. Naast een nieuwe Mulan versie gaat Disney ook een nieuwe Planet of the Apes trilogie laten maken. Deze zal geregisseerd worden door de maker van de Maze Runner films.

Meer nieuwtjes omtrent Disney zijn te checken in dit overzicht.

Complex

Reageer op artikel:
MULAN: belangrijk personage ontbreekt en fans zijn diep teleurgesteld
Sluiten