Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 20 apr 2018

Fans zetten crowdfunding op om Elon Musk nieuwe slaapbank te geven

Je zou denken dat je het je dan makkelijk kan permitteren om een meer dan gemiddelde slaapplek te bemachtigen indien je Elon Musk heet. Blijkbaar niet, want de Tesla-baas slaapt gewoon op een zeer oncomfortabele bank in een van de Tesla-fabrieken. Als toegewijde bewonderaar van de CEO kan je dat natuurlijk niet laten gebeuren en dus werd een crowdfundingcampagne opgestart om, jawel, Elon Musk aan een meer comfortabele bank te helpen. Dat kan uiteraard alleen in Amerika.

Elon Musk krijgt slaapbank

Hoe gek het ook klinkt, het is dus wel degelijk waar. Elon Musk gaat, dankzij de donaties van meer dan tweehonderd mensen een nieuwe bank in ontvangst nemen zodat hij van zijn welverdiende nachtrust kan genieten.

Tja, als je held een Tesla de ruimte in kan sturen, is het doneren van een bank natuurlijk wel het minste wat je voor hem terug kan doen.

Elon Musk slaapt gewoon in een vergaderzaal

Toen Ben Sullins uit Californië vernam dat Elon Musk soms gewoon geen tijd heeft om even naar zijn meest dichtbij zijnde woning te reizen en noodgedwongen moet overnachten in een van de vergaderruimtes van Tesla, bedacht hij zich geen moment.

Dat kon natuurlijk niet en dus was de GoFundMe campagne al snel gestart. Enkele tweets later stond de teller al op 2.800 dollar en was het doel, duizend dollar al lang en breed gehaald.

Het is overigens niet bekend of Elon de gift zal accepteren, mocht hij de donatie weigeren dan wordt het opgehaalde bedrag gedoneerd aan een van de vele liefdadigheidsorganisaties in de Verenigde Staten. Terecht, gezien er 550.000 mensen in Amerika op straat leven.

Reageer op artikel:
Fans zetten crowdfunding op om Elon Musk nieuwe slaapbank te geven
Sluiten