Deze 4 Marvel-helden maken eindelijk hun comeback in nieuwe film

Marvel Studios is gisteren met een aankondiging gekomen die veel fans heel enthousiast maakt. De studio werkt namelijk aan een nieuw project met een oude bekende.

Kevin Feige, frontman van Marvel Studios, heeft aangekondigd dat het bedrijf werk aan een nieuwe Fantastic Four-film. De film wordt geregisseerd door Spider-man: Homecoming en Spider-man: Far From Home-regisseur Jon Watts. Leuk nieuws dus voor Marvel en Fantastic Four-fans.

Marvel Studios geeft niet veel vrij

Er is verder vrijwel geen informatie over het project naar buiten gebracht, buiten de naam en het teaserlogo. Toch is het interessant nieuws als je kijkt naar de geschiedenis tussen de films van Fantastic Four en Marvel. Bekend als ‘Marvel’s First Family’ hebben Fantastic Four en Marvel al verschillende films onder 20th Century Fox opgenomen.

Marvel en Fantastic Four herenigd

De personages van Fantastic Four gaan nu dus opnieuw lid kunnen worden van de Marvelfamilie, nu 20th Century Fox is overgenomen door Disney. Al sinds begin 2019 is Disney eigenaar van Century Fox en heeft daarmee volledige controle gekregen over de films en verschillende onderdelen van het filmbedrijf. Zo heeft Disney nu beschikking tot de volledige filmstudiodivisie van het bedrijf en bezit ze 30 procent van streamingdiensten Hulu en de Fox Television Group.

Dit nieuws komt samen met 52 andere indrukwekkende aankondigingen die Disney deed tijdens een groot evenement. Zo is er een trailer vrijgegeven van de aankomende Disney Plus-shows WandaVision en Falcon and The Winter Solider. Verder is er nog leuk castingnieuws over Ms. Marvel, She Hulk en Secret Invation. Er is na dit event in ieder geval een ding zeker: 2021 wordt het jaar van Disney.

Disney Plus wordt prijziger

Een andere opvallende vernieuwing die Disney tijdens dit event deelde, is dat streamingdienst Disney+ vanaf 2021 duurder gaat worden. Lees hier alle ins en ouds over wat Disney+ van plan is in het komende jaar.

Reageer op artikel:
Deze 4 Marvel-helden maken eindelijk hun comeback in nieuwe film
Sluiten