Fantastic Four regisseur trolt Marvel (of The Irishman)

De kritische opmerkingen die regisseur Martin Scorsese een tijdje terug over Marvel films maakte deden veel stof opwaaien. Zijn uitspraak dat superheldenfilms niet als echte cinema gezien kunnen worden schoot bij zowel fans als makers in het verkeerde keelgat. Ondanks dat de legendarische filmmaker zijn woorden al ietwat heeft genuanceerd blijkt dat iemand nu toch weer olie op het wilde gooien.

Regisseur Josh Trank, die onder andere bekend is van Fantastic Four, plaatste namelijk een opmerkelijke Tweet over Scorsese’s film The Irishman en verwees daarbij naar Marvel.

Fantastic Four regisseur tweet over Marvel en Scorsese

Trank impliceerde in een Twitter-bericht dat hij de eerste vijf minuten van The Irishman realistischer vond dan alle films van Marvel bij elkaar. De spraakmakende Tweet is inmiddels alweer verwijderd, maar hieronder nog te lezen:

Bron: Josh Trank (Twitter)

Het is niet duidelijk of het hier om een grap gaat of niet. Zo zou het een sneer naar Marvel kunnen zijn, maar ook een sarcastische opmerking die een beetje de draak steekt met Scorsese. De reacties die Trank erop kreeg waren echter niet al te best, wat vermoedelijk ook de reden was om de Tweet weg te halen.

De kans is aanwezig dat Trank stiekem een beetje jaloers is op andere Marvel regisseurs, omdat zijn film Fantastic Four destijds een grote flop was. Sterker nog, hij heeft sindsdien weinig regieprojecten meer gehad. Wel is Trank volgens IMDB bezig met een film genaamd Fonzo, waarin Tom Hardy de iconische gangster Al Capone speelt.

The Irishman

Zoals je misschien wel hebt meegekregen is The Irishman sinds afgelopen woensdag via Netflix te bekijken. Mocht jij vanwege de lange speelduur echter nog twijfelen of je hem wilt zien dan kunnen deze lovende reacties je misschien wel overhalen. Daarnaast hebben we uiteraard ook zelf een review over de film geschreven.

Daarnaast hebben we onlangs een lijstje gepubliceerd met 5 andere Martin Scorsese films die wat ons betreft de moeite waard zijn.

Reageer op artikel:
Fantastic Four regisseur trolt Marvel (of The Irishman)
Sluiten