Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 27 mei 2019

Deze fantastische Pokémon fan-art transformeert jouw favorieten

De mooiste kant van het internet is wat ons betreft het podium dat iedereen krijgt. Miljoenen fans kunnen wereldwijd hun creativiteit online uiten, voor een gigantisch publiek. Daardoor komen er geregeld pareltjes bovendrijven. Ook als het om de meest lucratieve franchise aller tijden gaat: Pokémon.

Pokémon fan-art: de starters, maar dan anders

Normaliter lichten we vooral intrigerende LEGO-bouwwerken uit. Check bijvoorbeeld dit imposante level uit de originele Star Wars: Battlefront, Hoth. Dit keer kwamen we een interessante reeks fan art tegen op Reddit. Tekeningen dus.

Het gaat om een Reddit-gebruiker genaamd abz-art. Hij heeft de laatste evolutie van de originele starter-Pokémon erbij gepakt, en ze getransformeerd. Dan hebben we het dus over Venusaur, Charizard en Blastoise.

Dat transformeren deed hij door ze een ander type te geven. Venusaur is niet langer meer een gras Pokémon, maar een water-Pokémon. Charizard gaat van vuur naar gras, en Blastoise van water naar vuur. Het resultaat is schitterende art. Je kunt de originele Pokémon nog steeds herkennen, maar dan met een ander kleurenpalet en details.

De bloem van Venusaur is een koraalrif geworden, Charizard’s vleugels zijn takken en bladeren en Blastoise heeft een complete vulkaan op zijn rug! Hieronder kun je zijn tekeningen bewonderen. Klik vooral ook even door naar zijn profiel, want hij deed eerder hetzelfde met de legendarische vogels Zapdos, Articuno en Moltres. Ook zijn zijn potentiële evoluties voor Eevee ook fantastisch uitgewerkt.

😍Check ook: Dit zijn de 10 meest zeldzame en waardevolle Pokémon kaarten ter wereld

Pokémon fan-art Pokémon fan-art Pokémon fan-art Pokémon fan-art Pokémon fan-art Pokémon fan-art
Reageer op artikel:
Deze fantastische Pokémon fan-art transformeert jouw favorieten
Sluiten