Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 mei 2020

Far Cry 5 is dit weekend volledig gratis te spelen

Far Cry 5 is nog altijd een absolute topgame. Eentje waarin je enorm veel kunt doen en beleven. Mocht je de game nog niet eerder hebben gespeeld, dan is het wellicht handig om dit weekend even je plannen af te zeggen.

Want vanaf morgen tot en met 31 mei is Far Cry 5 volledig gratis te spelen. Toch zit er wel een klein addertje onder het gras. Waar Ubisoft vaak dit soort weekenden organiseert voor alle gamers, is het in dit geval enkel de pc-versie die gratis te spelen is.

Far Cry 5 gratis

Dus je moet wel even in het bezit zijn van een pc die in staat is om Far Cry 5 te draaien. En als je volledig van de game wilt genieten in het aankomende weekend, dan hebben we nog een extra tip voor je. De game is nu al te downloaden via de Uplay-applicatie. Op die manier kun je vanaf vrijdagmiddag 15 uur gelijk losgaan en heb je echt alle tijd om volledig van de game te genieten. Bekijk hier alvast de trailer die bij deze actie hoort.

Het is overigens de volledige ervaring van Far Cry 5. Dat betekent dat wanneer je een beetje flink doorspeelt, je de complete game kunt uitspelen. Maar dan moet je wel echt even je slaap opzij zetten en even wat uurtjes maken. Mocht je niet zoveel tijd hebben? Dan kun je dit weekend gebruiken om te kijken of de game iets voor jou is en na dit weekend de game dan aanschaffen. Daarbij zijn er kortingen die oplopen tot zo’n 75 procent.

In het verhaal van Far Cry 5 bevind je je in een klein fictief stadje in de Amerikaanse Staat Montana. Daar krijg je te maken met een sekte die de touwtjes in handen heeft. Het is aan jou om die één voor één uit te schakelen en de controle weer terug te nemen. Dat kun je in je eentje doen, maar de game maakt ook gebruik van verschillende coöperatieve mogelijkheden om mee aan de slag te gaan. Kortom, een game die perfect is wanneer je last hebt van een zonne-allergie of gewoon even jezelf wilt opsluiten.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Far Cry 5 is dit weekend volledig gratis te spelen
Sluiten