Far Cry 5: Lost on Mars komt volgende week uit

Jelle van Es 11 jul 2018 Gaming

Far Cry 5 kwam in maart van dit jaar uit en is één van de fijnste games die we dit jaar hebben gespeeld. Het neemt je mee naar het fictieve Hope County dat zich in de Verenigde Staten bevindt. Daarin kun je heel wat avonturen beleven waarbij je van alles en nog wat kunt beleven. Mocht je na dat avontuur trek hebben in meer content, dan kun je aan de slag met de dlc. Far Cry 5: Lost on Mars is de tweede uitbreiding en komt volgende week uit

Far Cry 5: Lost on Mars komt op 17 juli

Vanaf 17 juli kun je aan de slag met de uitbreiding. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden reis je in Far Cry 5: Lost on Mars af naar de bekende rode planeet. Gewoon, omdat het kan. In de uitbreiding wordt Nick Rye geteleporteerd naar de planeet om zijn vriend Hurk te helpen en een invasie richting de aarde te voorkomen. De uitbreiding geeft je naast een nieuwe setting ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan met nieuwe wapens. Deze hebben leuke name zoals Blaster of Disaster, Hellfire en de Morphinator.

Naast een nieuw avontuur heb je ook de mogelijkheid om in de Far Cry Arcade levels te maken met een Mars-thema. Dit kun je overigens vanaf dit moment al doen. Als je na de uitbreiding wil aan de slag wilt gaan met het hoofdverhaal, dan heb je de mogelijkheid om daarbij de wapens te gebruiken die je op Mars hebt gevonden.

Far Cry 5: Lost on Mars

Na deze uitbreiding verschijnt in augustus nog de derde uitbreiding voor de game in de vorm van de Dead Living Zombies-uitbreiding. Far Cry 5: Lost on Mars is net als die uitbreiding onderdeel van de Season Pass, die onderdeel is van de Gold Edition van de game, maar de uitbreiding zijn ook los aan te schaffen. Lees hier de review van Far Cry 5.

Reageer op artikel:
Far Cry 5: Lost on Mars komt volgende week uit
Sluiten