Je kunt nu Far Cry 3 scoren bij de Far Cry 5-season pass

Eén van de grootste games die dit voorjaar uitkomt is zonder twijfel Far Cry 5. Tijdens onze hands-on zagen we al wat toffe dingen voorbij komen. Dat zorgt er voor dat we heel graag met de game aan de slag willen gaan. Helaas duurt dat nog even. De game staat namelijk gepland voor 27 maart. Gelukkig hebben we voordat de game uit is nog wel wat goed nieuws.

Far Cry 5 Season Pass

Wie namelijk besluit om de Far Cry 5 Season Pass aan te schaffen, krijgt namelijk heel wat toffe extra’s. Deze Season Pass krijg je overigens al als je de Gold Edition van de game aanschaft,k en verzekert je van alle dlc die gepland staat. Maar daarnaast krijg je ook Far Cry 3 Classic Edition, de port van het zeer fijne Far Cry 3. Als je die nog niet eerder hebt gespeeld, dan is dit een uitgelezen kans. De onderstaande trailer brengt je wat dat betreft in de juiste sfeer.

Er is ook bekendgemaakt wat je qua dlc kunt verwachten in de Far Cry 5 Season Pass. Opvallend is dat de dlc niet simpelweg meer van hetzelfde is. De drie uitbreidingen brengen je als het goed is alle drie naar een net iets andere setting en laat je met nieuwe vijanden strijden. Ubisoft beschrijft de uitbreidingen als volgt:

Hours of Darkness: Players will travel back in time to Vietnam to battle against Viet Cong soldiers

Dead Living Zombies: Players will face hordes of zombies in multiple b-movie scenarios

Lost on Mars: Players will leave Earth behind to go toe-to-claws with Martian arachnids

De onderstaande afbeelding laat wat dat betreft je het gevoel geven dat je in drie verschillende films terecht komt.

Far Cry 5

Naast dit nieuws heeft Ubisoft tot slot nog een zogenaamde Story Trailer vrijgegeven, die je laat zien hoe de game in elkaar zit en wat je er zoal kunt beleven. Bekijk deze hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over gaming? Houd dan onze gaming-pagina in de gaten.

Reageer op artikel:
Je kunt nu Far Cry 3 scoren bij de Far Cry 5-season pass
Sluiten