Het is bevestigd: Fast and Furious 9 gaat de ruimte in

De Fast and Furious-reeks is ontzettend populair. Er komt dan ook een negende deel, al speelt die zich heel ergens anders af.

Fast and Furious is al jarenlang een guilty pleasure voor veel filmliefhebbers. De film zit bordenvol actiemomenten met leuke verhaallijnen. Natuurlijk staat autoracen altijd centraal, maar hoe ga je dat nu doen in de ruimte?

Fast and Furious 9 gaat de lucht in

Ja je leest het goed, deel negen van Fast and Furious speelt zich af in het heelal. Dat heeft actrice Michelle Rodriguez verklapt tijdens SiriusXM’s The Jess Cagle Show. Ze reageerde op uitspraken van mede-ster uit de serie Ludaris. Die hintte al eerder over de ruimte. “Niemand had dit moeten weten. O nou ik, ik, ik heb niet zoveel geluk dat ik de ruimte in mag.” Ondanks dat ze dus niet naar grote hoogte gaat is ze blij met regisseur Justin Lin omdat hij een vrouwelijke schrijver in de hand heeft genomen. “Een klein beetje meer aandacht en liefde voor de vrouwen in de film”

Maar naast de ruimte kunnen de fans van nog meer genieten. Zo keer Han terug in de film-serie en is ook oud-worstelaar John Cena van de partij in het nieuwe deel. Eerder gingen er al geruchten dat ben Stiller een rol zou hebben, maar dat lijkt niet het geval.

Op zich was het natuurlijk wel te verwachten dat de Fast and Furious mannen en vrouwen de ruimte zouden opzoeken. We zagen al een beetje science-fiction tijdens spin-off Hobbes and Shaw. Toen zagen we al cybernetics en AI motors.

Nog lang wachten

We moeten nog wel even wachten op Fast and Furious 9. De film stond oorspronkelijk gepland voor 22 mei van dit jaar, maar het coronavirus zorgde voor roet in het eten. Net zoals veel andere films is ook bij deze blockbuster besloten om hem te verschuiven. De fans moeten nog wel geduld hebben, want pas op 2 april 2021 verschijnen de stuntmannen weer in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Het is bevestigd: Fast and Furious 9 gaat de ruimte in
Sluiten