Bekijk hier de eerste teaser voor Fast & Furious 9!

Waar fans het vorig jaar met een spin-off moesten doen, kunnen ze over een paar maanden weer genieten van een geheel nieuwe Fast & Furious 9 film. Hierin zullen onder andere Vin Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez weer hun opwachting maken.

De makers achter de film hebben laten weten dat we morgen een eerste trailer voor de film kunnen verwachten. Tevens hebben ze alvast een eerste teaser gedeeld.

Teaser voor Fast & Furious 9

In de teaser zien we de door Vin Diesel gespeelde Dominic, die tegenwoordig samen met zijn vrouw en kind op een boerderij lijkt te wonen:

Het spreekt voor zich dat de rust in dit negende Fast & Furious 9 deel uiteindelijk verstoord gaat worden en er weer de nodige slechteriken zullen opduiken. Naast Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson zullen er weer een aantal andere bekende gezichten terugkeren. Denk hierbij aan Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel en Charlize Theron. Nieuwe rollen zijn ervoor John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Ozuna en Cardi B.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Ondanks dat dus veel bekende gezichten terugkeren zal Dwayne Johnson dit keer niet te zien zijn. Wel had hij een grote rol in Hobbs and Shaw, de vorig jaar verschenen spin-off rondom de reeks. De kans is groot dat de voormalig Fast & Furious het momenteel te druk heeft om aan dit nieuwe deel mee te doen. Zo was hij onlangs nog te zien in Jumanji: The Next Level en heeft hij de hoofdrol in de aankomende DC-film Black Adam.

Volledige Fast & Furious 9 trailer

Zoals we hierboven al aangaven zal morgen de eerste volledige trailer voor Fast & Furious 9 online verschijnen. Deze video zal als het goed is meer over het plot verklappen. Mocht jij hierin geïnteresseerd zijn, blijf dan vooral ons films en series overzicht in de gaten houden.

Reageer op artikel:
Bekijk hier de eerste teaser voor Fast & Furious 9!
Sluiten