Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 2 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Opmerkelijk: ‘Bekende komiek straks in Fast & Furious 9’

Naast auto’s is er nog iets anders dat iets de Fast & Furious films kenmerkt, namelijk stoere mannen (en vrouwen). Vandaar dat er in iedere film wel een aantal ruige acteurs en actrices te zien zijn, waaronder Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham en Dwayne Johnson.

Ook voor het aankomende negende deel in de Fast & Furious-reeks zijn er enkele stoere mensen gecast, waaronder enkele nieuwkomers als John Cena en Cardi B. Al gaat er nu ook een gerucht dat de komiek Ben Stiller gecast is.

Krijgt Ben Stiller een rol in Fast & Furious 9?

Zelfs als de naam Ben Stiller je zo snel niets zegt zal zijn gezicht je hoogstwaarschijnlijk wel bekend voorkomen. Naast stand-up optredens heeft deze man namelijk in vele films geacteerd, met name komedies. Denk bijvoorbeeld aan titels als Zoolander en Meet the Parents.

Ben Stiller
Ben Stiller (Afbeelding: AFP / Robyn Beck)

Ondanks dat Stiller dus weinig moeite lijkt te hebben met grappig zijn, zouden we hem met zijn ietwat tengere fysiek en gekke uitstraling niet zo snel in een stoere film als Fast & Furious verwachten. Toch is hij volgens de geruchten betrokken bij de reshoots van Fast & Furious 9.

Gezien de opnames eigenlijk al afgerond waren zal Stiller vermoedelijk slechts een klein rolletje in de film hebben. Al blijft het in eerste instantie nog de vraag of het gerucht eigenlijk wel klopt.

Releasedatum

Fast & Furious 9 staat in Nederland gepland om op 21 mei te verschijnen. Er zijn weer rollen voor Vin Diesel, Jordana Brewster, Sung Kang, Lucas Black, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Ludacris en Michelle Rodriguez. Dwayne Johnson doet dit keer daarentegen niet mee.

In februari vorig jaar verscheen er een eerste trailer voor de film. Deze video leek echter al zoveel te verklappen dat we niet iedereen aanraden om hem al te bekijken. Mocht jij de nieuwsgierigheid echter niet kunnen weerstaan dan kun je de trailer hier checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Opmerkelijk: ‘Bekende komiek straks in Fast & Furious 9’
Sluiten