Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 6 mei 2017

Back To The Future: dit zijn onze favoriete Digital Retro Games

Iedereen denkt weleens nostalgisch terug aan de jaren ’80 en ’90. Toen de videogames ons elke dag versteld deden staan met hun prachtige graphics, de innovatieve gameplays en de plotselinge overvloed aan keuzes. Vandaag doen wij onze smartphones even uit en nemen een nostalgisch stapje terug met deze toffe Digital Retro Games.

[listicle]

Retro 200-in-1 spelcomputer

Laten we even eerlijk blijven. Als eighties kid mis je de jaren ’80 toch? Maar nu we eenmaal aan het comfortabele leven van HD beeldschermen en 4K- televisies zijn gewend, wordt het erg lastig om deze luxes de rug toe te keren. 

De meesterbreinen van Thumbs Up dachten er ook zo over en brengen ons the best of both worlds: de videogames van vroeger, aangesloten op je eigen beeldscherm. [/listicle]

Er staan 200 spellen op de Retro spelcomputer die ons stuk voor stuk doen denken aan onze jeugd. Vet is dat de kabel op elke televisie kan worden aangesloten en de console is klein van stuk. Relaxed voor op die regenachtige vakantiedagen. Net als vroeger. De Retro 200-in-1 spelcomputer kost 17,50 euro. Check ‘m hier!

[listicle]

Mini Arcade Machine

Het is geen geheim dat onze allergrootste game-liefde afstamt van een liefde voor arcadekasten. De omvang, de lichten, de geluiden; al deze aspecten maakt dat ons hart een sprongetje maakt van geluk telkens als we een muntje in de coinslot doen. Helaas zijn die momenten zeldzaam.[/listicle]

Op een paar geluksvogels na, hebben de meeste mensen geen Ms Pac-Man, Donkey Kong of Battlezone in de woonkamer staan. Dankzij de Mini Arcade Machine is er een oplossing. Je hoeft je geen zorgen te maken om de ruimte die je kwijtraakt wanneer je deze arcadekast in huis haalt. Wel moet je je zorgen maken om keuzestress. Dit kleine kastje heeft namelijk 240 spellen te spelen! Shooters, puzzels, sportgames, alles wat je je maar kunt bedenken. De maat, daar wen je snel aan. Het gelukzalige gevoel, dat blijft je verrassen. De Mini Arcade Machine kost 25 euro en vind je hier.

[listicle]

Retro Pocket Games


YES! Altijd zo lekker als dingen in je broekzak passen. Al helemaal als ze niet constant vibreren, ze niet voortdurend om je aanwezigheid vragen en wanneer je reactiesnelheid niet 100 procent hoeft te zijn. Gewoon spelletjes spelen tijdens het wachten op de bus in plaats van Instagram Stories maken. [/listicle]

Retro Pocket Games is precies dat. On the road spelletjes spelen. Keuze uit meer dan 100 8-bit games die lekker ouderwets shinen op een 1,8-inch LCD scherm. Klein maar fijn. Je haalt de Retro Pocket Games hier voor 20 euro in huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Back To The Future: dit zijn onze favoriete Digital Retro Games
Sluiten