Daniel Koster
Daniel Koster Culture 3 dec 2016

Onze favoriete Netflix series die je offline kunt checken

Voor het geval dat jij het hebt gemist: je kunt nu Netflix offline kijken. Dat werkt super simpel. Maar dan nu het belangrijkste: wat zijn dé series die je offline kunt kijken en wat ons betreft niet kunt missen? We geven je onze favorieten:

Zelfs zonder internet kunnen Netflixen

[listicle]

Black Mirror

Dit is al langer één van onze favorieten. De serie kent drie seizoenen waarbij elke aflevering losstaat. In elke aflevering wordt een blik geworpen op de duistere kant van een bepaalde innovatie. Vaak speelt de aflevering zich in de toekomst af. Geen film, wel de bom.
[/listicle]

[listicle]

Californication

We hoeven je niet uit te leggen waarom Hank Moody een baas is. En dat je de serie nu offline kunt kijken is dé reden om weer eens van hem te gaan genieten.[/listicle]

[listicle]

The Get Down

Hoofdredacteur Rutger is aan deze serie begonnen en ontzettend enthousiast. De serie speelt zich af in de jaren zeventig waarbij een groep jongeren probeert zijn muzikale stempel op de Bronx te drukken.[/listicle]

[listicle]

Making a Murderer

Het tweede seizoen is onderweg, vandaar dat het slim is om die eerste weer even te bingen. Het verhaal rondom Steven Avery is namelijk ontzettend interessant.
[/listicle]

[listicle]

Sense8

Acht mensen blijken op een onverwachte manier met elkaar te zijn verbonden. De zoektocht naar wie ze zijn en wat er aan de hand is zal je blijven boeien.
[/listicle]

[listicle]

The Crown

Hét kostuumdrama van 2016 is hier in de vorm van The Crown. Wij hebben de serie zelf nog niet gezien, maar horen enkel positieve verhalen.
[/listicle]

[listicle]

Bloodline

Het gaat niet even altijd gemakkelijk binnen families. Dat is iets wat je uit Bloodline kunt opmaken. Puik acteerwerk en een sterk verhaal, nice!
[/listicle]

[listicle]

Marco Polo

Je weet vast wie Marco Polo is. Nu kun jij de ontdekkingsreiziger volgen in deze Netflix Original. En dat is genieten.
[/listicle]

Bonus: Ex Machina

Dit was voor ons één van de meest vermakelijke films van 2015. De bloedmooie Eva is een wolf in schaapskleren. Of meer een robot perfect vermomd als mens. Je zult op het puntje van je stoel zitten.

Op zoek naar nog meer toffe Netflix-content? Dan raden we je aan deze Netflix Originals eens te checken. Daar zit veel tofs tussen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onze favoriete Netflix series die je offline kunt checken
Sluiten