Fear Unlimited wordt de ultieme streamingdienst voor horrorfans

Hoewel Netflix behoorlijk wat films en series voor je heeft om te bingen, is het aanbod voor horrorfans toch verrassend karig. Uiteraard proberen ze een gebalanceerd pakket neer te zetten en gaan ze voor content die de meeste mensen aanspreekt. Dat betekent helaas wel dat je qua horrorfilms en series toch niet ultiem aan je trekken komt. Als je nou leeft voor horror hebben we goed nieuws. Binnenkort komt de Nederlandse filmmaker Jan Doense, die ook een  “thing” voor horror heeft” met de griezelige streamingdienst Fear Unlimited.

Mr. Horror Presents

Jan Doense kennen we onder andere van de films De Poel, Cheesehead Blues en Cherry Tree. De man acteert zelfs ook in films en je herkent hem misschien wel van verschillende rollen uit de Flodder serie of als Victor uit de film Zombibi. Sinds 2007 brengt Doense zijn favoriete horrorfilms uit via het label Mr. Horror Presents. Het lijkt erop dat hij dit wil gaan uitbreiden met Fear Unlimited. De streamingdienst lanceert hij in samenwerking met Just Media Group, Source 1 Media en Première TV distribution.

horror IT

Onvindbare horror

De nieuwe streamingdienst komt niet alleen met de grote horrorfilms, die je ook wel bij andere streamingdiensten kunt vinden. Binnenkort kun je daar ook griezelen van minder bekende titels die vaak nog een stuk enger kunnen zijn dan de Hollywood films. Het zou zelfs zo zijn dat de honderden klassiekers op Fear Unlimited onvindbaar zouden zijn bij de gangbare streamingdiensten. En dat is maar gelukkig ook, want je hebt natuurlijk geen zin om voor twee diensten te betalen, die dezelfde content hebben.

Community van horrorfans en filmmakers

Behalve een streamingdienst zou Fear Unlimited uiteindelijk nog veel meer moeten worden. Het zou namelijk een een soort community moeten worden van horrorfans en filmmakers. Uiteraard wordt het een abonnement  en als alles volgens schema gaat, kun je vanaf 30 november voor 8 euro per maand genieten van een heel assortiment aan horror.

Het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig bezig is met een streamingdienst. Zo is er DC Universe met films, series en comics over de DC superhelden. Ook Disney is ermee bezig en Apple zou zelfs een gratis streamingdienst lanceren in 100 landen.

 

Reageer op artikel:
Fear Unlimited wordt de ultieme streamingdienst voor horrorfans
Sluiten