Milton Broen
Milton Broen Gadgets 17 jul 2017

Festivalgangers opgelet: deze kartonnen tent kun je na afloop van het festival gewoon laten liggen

Heb jij ook zo’n hekel aan het opzetten van een tent, terwijl je gewoon wil genieten van je festival? Treur niet langer, want de KarTent is de ultieme oplossing.

Afzien op de festivalcamping

Kamperen op een festivalcamping is nooit om over naar huis te schrijven. De basisvoorzieningen zijn vaak matig en dan moet het ergste nog komen. De tent. Niemand zit te wachten op het moeten slepen en het op moeten zetten van zijn tent in de brandende zon of stromende regen. Dit is slechts de voorbereiding, want het is al helemaal niet fijn om ‘m na een aantal zware nachten weer in te pakken. De ergernissen zijn voorbij, want de oplossing is daar in de vorm van de KarTent.

KarTent

Het grootste voordeel aan de KarTent is dat-ie van gerecycled karton is gemaakt. Dit karton kan op zijn beurt ook weer worden gerecycled. Aangezien festivallocaties aan het einde van de festiviteiten altijd papier scheiden en bewaren voor hergebruik, betekent dit dat je de KarTent met een gerust hart achter kunt laten. Zo doe je de natuur een plezier, maar ook jezelf (minder sjouwen!). Daarnaast is de tweepersoonstent waterdicht! Naar zeggen zal-ie vier dagen lang droog moeten blijven.

Wat eigenlijk ook een must is als je naar een meerdaags festival in Nederland gaat. Nog een voordeel van het gebruik van karton is dat het nauwelijks licht doorlaat. Jij kunt dus heerlijk uitslapen zonder wakker te worden van de brandende zon. Een laatste, toffe bijkomstigheid van het gebruik van karton is dat-ie te bedrukken is met je eigen foto’s, teksten of tekeningen. Vet om zelf je eigen teksten en tekeningen erop te tekenen, maar ook handig om in te zetten als sluikreclame voor een (klein) bedrijf!

Meerdaags festival in de planning?

Ben jij opzoek naar een tent waar je geen omkijken naar hebt zodat je optimaal kan genieten van je festival? Dan is de KarTent de ideale uitkomst. Haal de KarTent hier in huis voor 69.95 euro. Voor deze prijs brengt het bedrijf achter KarTent de tent voor je naar het festivalterrein en zetten ze ‘m voor je op. Op de site zie je bij welke festivals ze dit doen.

Bij overige festivals kun je de tent zelf meenemen. Aangezien-ie snel op te zetten is en licht is blijft dit een prima alternatief. Either way kun jij al heerlijk het festivalterrein op terwijl de rest nog zijn tentje staat op te zetten. Ideaal!

Wil je een stap verder gaan? Met de modulaire tent Rhinowolf bouw je op elk festival een gigantisch tentenkamp.

Reageer op artikel:
Festivalgangers opgelet: deze kartonnen tent kun je na afloop van het festival gewoon laten liggen
Sluiten