Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 27 jun 2017

De Bluetooth Fidget Spinner is er om jouw spins en tricks bij te houden

Alle Fidget Spinner enthousiastelingen op deze wereld hebben geluk. Er is namelijk een Fidget Spinner in het leven geroepen waarmee je alle spins en tricks bij kunt houden. En waarmee je je concurrerende vrienden kunt laten zien wie de beste Fidget Spinner is.

De Bluetooth Fidget Spinner

Dat de Fidget Spinner-hype nog steeds niet voorbij is blijkt wel uit alle innoverende breinen die op onze planeet rondlopen. Google kwam onlangs zelfs met een digitale Fidget Spinner, verstopt in de zoekmachine. De guys achter de BlueSpin Bluetooth Spinner pakken het net wat anders aan. Deze spinner verbind je met je phone waarin alles wat er gebeurt wordt bijgehouden.

De app heeft ook een coachende werking. Je wordt namelijk uitgedaagd om bepaalde tricks te voltooien en je kunt de scores van je vrienden zien om ze vervolgens te beaten. Je kunt er zelfs je Fidget Spinner mee vinden als je ‘m kwijt bent.

Accelerometer om je bewegingen te meten

Je moet voor de Bluetooth uitvoering wel wat meer geld betalen dan de standaard Fidget Spinner. Logisch, er zitten sensoren in en zelfs een accelerometer om je bewegingen en je snelheid te meten. Lukt het je om de spinner op één vinger vliegensvlug rondjes te laten draaien? Dan wordt dit ook naar de app gecommuniceerd. De ingebouwde batterij moet het op één laadbeurt ongeveer een jaar volhouden. Netjes!

Voor de BlueSpin Bluetooth Spinner wordt een crowdfunding campagne gestart. Op de pagina is het apparaat voor 49 dollar te koop. Naar verluid ligt ‘ie dan in september 2017 bij je in de brievenbus. De aankomende zomer kun je dus helaas nog niet shinen met al je tricks en hoge scores. Dan maar je eigen Fidget Spinner maken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Verge

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Bluetooth Fidget Spinner is er om jouw spins en tricks bij te houden
Sluiten