Alrik de Jong
Alrik de Jong Gadgets 7 jul 2017

Fidgetiddies: een fidget spinner voor op je tepels

Geloof het of niet, in de techwereld wordt behoorlijk wat afgelachen. Iedere vrijdag trakteren we op een portie slapstick om het weekend mee in te luiden. Vandaag de uitvinding van het jaar: een fidget spinner voor op je tepels.

Fidget spinners blijven razend populair

Soms heb je van die dagen dan zit alles mee. Goed weer, vrolijke collega’s, het weekend voor de deur. En daar komt dan ook nog eens deze bonus overheen: fidgetiddies. De naam had niet beter gekozen kunnen worden, je weet direct wat je in handen hebt.

fidget spinner, fidgetiddies, tepels

De bedenker is een dame die net afgestudeerd is aan de Universiteit van Californië. En wat doe je als je tijd over hebt? Juist, dan houd je jezelf met nuttige dingen bezig. Met een slim trucje heeft Manuela, zoals ze heet, haar eigen fidgetiddies ontworpen. ‘Hoi allemaal. Ik heb iets ontworpen waar absoluut niemand om heeft gevraagd’, zegt ze bij haar video op Twitter. Heldin!

Zo maak je een fidget spinner voor op je tepels

Dat wil jij natuurlijk ook. Welnu, Manula was niet te beroerd om ook een tutorial te delen op Twitter. Met een video uiteraard, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Alles wat je nodig hebt zijn nipple covers (of hoe je die dingen ook maar noemt), klittenband en natuurlijk tweemaal een fidget spinner. De rest legt Manuela uit in de onderstaande video.

Mocht je nu direct aan de slag gaan, let er dan alsjeblieft wel een een beetje op welk type fidget spinner je gaat gebruiken. Te weten dat deze varianten kunnen ontploffen. We zeggen het er maar even bij. En mocht je dit allemaal wat te vulgair vinden: zo maak je jouw eigen normale fidget spinner.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fidgetiddies: een fidget spinner voor op je tepels
Sluiten