Voor de echte spinn- en telefoonverslaafde: de fidget spinner telefoon bestaat

Begin 2017 zag je hem (tot vervelens toe) opeens overal: de fidget spinner. Het simpele hebbeding was op iedere straathoek te koop en is al in allerlei vormen en maten voorbij gekomen. Nu kan er nog een soort worden toegevoegd aan het rijtje: de fidget spinner telefoon.

Een telefoon die spinnt of een spinner die belt?

Het bedrijf Chili International uit Hong Kong is voor het volgende product waarschijnlijk gerespireerd geraakt door smartphone-zombies en fervente fidgetspinners: de fidgetspinnende smartphone. Of moeten we het een fidget spinner met bel-functie noemen? Afgelopen september hadden ze bij PhoneRadar dit vreemde apparaat al in hun hand en ook op Reddit gaat men aardig los op dit ding.

fidget spinner

De fidget spinner telefoon is een telefoon anno 2002

Wat het precies is? Het is een telefoon met een 1.4-inch beeldscherm (ter vergelijking: de Samsung Galaxy S8 heeft een 5.8-inch beeldscherm), is beschikbaar in zes verschillende kleuren en heeft een minuscuul intern geheugen van 32MB. Dit kun je wel uitbreiden naar een geheugen van 8GB wanneer je er een SD-kaart in plaatst.

De telefoon is een heel simpel toestel. Zo staan er bijvoorbeeld geen apps op, maar dat is niet erg want die had je toch niet fatsoenlijk kunnen bekijken op dit beeldscherm. Er zit wel een webbrowser en Bluetooth op deze telefoon.

fidget spinner telefoon

Ben je telefoon- en fidgetspinner-verslaafd dan is deze telefoon dus echt wat voor jou. Al leer je die telefoonverslaving er wel snel mee af aangezien dit toestel je beperkt tot bellen en smssen. Kopen? Dat kan al voor ongeveer 20 dollar. Daar moet je alleen wel voor naar India afreizen want hij is helaas niet verkrijgbaar of te bestellen in de westerse wereld. Er staan wel een aantal andere spinnende telefoons te koop op Amazon.

Ben je (net als de meeste mensen) wel weer een beetje uitgekeken op de fidget spinner en ga je dus niet op reis naar India om de fidget spinner telefoon in huis te halen? Misschien is dit nieuwe speeltje dan iets voor je!

Reageer op artikel:
Voor de echte spinn- en telefoonverslaafde: de fidget spinner telefoon bestaat
Sluiten