Tex-lock: licht, sterk en super flexibel fietsslot

Terwijl fietsenmerk VanMoof met chips in bikes de fietsendiefstal aanpakt, kun jij het minder geavanceerd aanpakken. Wij gaan er dan ook geen moeilijke woorden aan vuil maken, dit nieuwe fietsslot tex-lock is licht, sterk en super flexibel. Ideaal voor iedereen met een fiets. En dat zijn er een hoop.

fiets slot
Bron: Tex-lock Bron: Tex-lock

Een kettingslot is maar een onding

Hoe je het ook wendt of keert, het populaire kettingslot is maar een onding. Zwaar, de goedkope exemplaren verroesten en je fiets beschadigt. Tex-lock is van high-tech textiel ontwikkeld waar geen schaar of zaag doorheen komt. Daarnaast zal het slot je fiets nooit beschadigen.

Het fietsslot weegt nog geen kilogram en is de normale variant tachtig centimeter lang. De XL-versie is honderdtachtig centimeter lang. Je kunt uit diverse kleuren kiezen en zorgt een magnetisch systeem ervoor dat je ‘m altijd onder je zadel kunt opbergen. Vanaf 97 euro inclusief verzendkosten bestel je ‘m hier.

Een aantal slimme Nederlanders ontwikkelden onlangs Blulocks, ook een innovatief fietsslot waarmee geen enkele fiets wordt gestolen. De keuze is aan jou.

Reageer op artikel:
Tex-lock: licht, sterk en super flexibel fietsslot
Sluiten