Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 aug 2019

FIFA 20 Beta: unpack animaties (en meer) naar buiten door leaks

Afgelopen weekend heeft Electronic Arts betacodes van FIFA 20 uitgestuurd aan uitstekende spelers in de FIFA-community. Op die manier kunnen de spelers, die voornamelijk in esport-competities spelen, de ontwikkelaar voorzien van goede feedback. En natuurlijk zelf alvast een beetje oefenen voor het moment dat de game daadwerkelijk uitkomt. Met die beta is er echter ook een hoop uitgelekt en krijgen we alvast een beetje te zien wat we straks van de game kunnen verwachten.

FIFA 20-beta lekken

Het is uiteraard niet de bedoeling dat er beelden van de beta naar buiten worden gebracht, maar zoals wel vaker houdt niet iedereen zich daar aan. Zodoende krijgen we nu een beeld van hoe een goede speler in Ultimate Team wordt geopend uit een pakje. Het beeld is niet heel erg goed, maar het geeft je wel een idee wat je kunt verwachten.

Een andere post laat het verschil zien tussen de verschillende animaties van het soort kaart dat je opent. Op die manier weet je wanneer je enthousiasme ophoudt, omdat je eigenlijk maar een matige kaart hebt weten te bemachtigen.

Een andere FIFA 20-beta gebruiker is aan de slag gegaan met de carrièremodus en de optie om daarbij je eigen trainer aan te maken. De onderstaande video geeft je een goed beeld van hoe je jouw personage kunt aankleden.

En daarbij kun je ook volledig doorslaan, waardoor je de hele tijd naar dit gedrocht moet gaan kijken…

Een ander interessant punt uit de beta is dat je nu een beeld krijg van hoe de verschillende spelers er uit zien. Hieronder zie je een paar spelers van Engelse clubs als Manchester United, Manchester City, Liverpool en Chelsea.

FIFA 20 staat gepland voor 27 september. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
FIFA 20 Beta: unpack animaties (en meer) naar buiten door leaks
Sluiten