Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jul 2019

FIFA 20 voorzien van deze twee nieuwe Nederlandse commentatoren

Eén van de standaard dingen die je altijd doet wanneer je een potje FIFA speelt, is het commentaar op Engels zetten. Jarenlang werd het Nederlandse commentaar voorzien door Evert ten Napel en Youri Mulder. En hoewel die mannen vast hun best hebben gedaan, wat het gewoon ruk. Dit jaar komt er verandering in. Er waren al langer geruchten en nu heeft de beste man het min of meer zelf aangekondigd. Sier de Vos gaat het commentaar doen in FIFA 20.

Sierd de Vos naar FIFA 20

De beste man liet een paar jaar geleden al weten dat hij er voor open stond, maar elk jaar was het Evert ten Napel die de klus op zich nam. Dit jaar verschenen er al geruchten dat Sierd de Vos het stokje zou gaan overnemen, maar zelf kon hij daar nog niks van zeggen. Totdat hij gisteravond de onderstaande tweet er uit gooide en zonder het echt te zeggen wel heel duidelijk maakte dat hij de nieuwe stem in FIFA 20 zou gaan zijn.

En hij staat er dus niet alleen voor in FIFA 20. Hij wordt bijgestaan door Jeroen Grueter, die ook een tweet over de aankondiging naar buiten stuurde.

Dus dit jaar kun je van een nieuwe stem gaan genieten in FIFA 20. Waarschijnlijk moet je dan wel je potjes tien minuten per heflt laten duren om Sier de Vos de kans te geven om zijn verhaal daadwerkelijk af te maken. Wil je meer lezen over FIFA 20? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
FIFA 20 voorzien van deze twee nieuwe Nederlandse commentatoren
Sluiten