Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 aug 2019

FIFA 20 VOLTA trailer laat zien wat “FIFA Street” modus in huis heeft

Tijdens de E3 werd FIFA 20 onthuld. Toen werd dat gedaan door enkel de nieuwe modus van de game te tonen: Volta Football. Het is een modus die een mix biedt tussen wat we gezien hebben van FIFA Street en het zaalvoetbal dat we van de oude games kennen. Met die aankondiging moesten we het vooral doen met een teaser. En nu hebben we de grote onthulling van de modus met een gameplaytrailer en wat informatie.

FIFA 20 Volta Gameplay trailer

FIFA 20 Volta Football is waarschijnlijk de grootste nieuwe toevoeging van de game en lijkt het gat op te vullen dat de verhalende modus in de game heeft achtergelaten. In de modus kun je je eigen straatvoetballer gaan aanmaken en daarmee een avontuur beleven. Terwijl je speelt, worden je vaardigheden steeds beter en kun je het opnemen tegen betere spelers. Het is echter ook mogelijk om met bestaande spelers los te gaan in een potje zaalvoetbal. Bekijk hieronder de trailer.

In FIFA 20 Volta Football heb je meer dan vijftien verschillende locaties waar je kunt gaan voetballen. Daarbij kun je onder andere aan de slag op locaties als Amsterdam, Tokio, New York, Kaapstad, Mexico City, Rome en Parijs. Je kunt de game ook online gaan spelen en gaan promoveren en degraderen in de online Volta League. Tot slot kun je in de game gaan experimenteren met de verschillende spelregels.

FIFA 20 Volta Football
FIFA 20 Volta Football (Bron: Electronic Arts)
FIFA 20 Volta Football (Bron: Electronic Arts)
FIFA 20
FIFA 20 Volta Football (Bron: Electronic Arts)

Zo kun je gaan bepalen hoe de bal reageert, wat voor soort wedstrijd je speelt (Rush Keepers, Street met Keepers, Futsal) en gebruik maken van House Rules. Daarbij kun je kiezen uit varianten als Surival, No Rules en ‘First to X.’ Op die manier moet er in de modus genoeg te vinden zijn om de gamer een tijd te vermaken. FIFA 20 verschijnt op 27 september. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
FIFA 20 VOLTA trailer laat zien wat “FIFA Street” modus in huis heeft
Sluiten