FIFA 21 kun je nu op de PS5 en Xbox Series X spelen

Mocht jij een gelukkige gamer zijn die het is gelukt om een PS5 of een Xbox Series X te bemachtigen, dan zul je daar inmiddels vast al veel games op spelen. En sinds gisteren was het voor sommigen al mogelijk om de upgrade van FIFA 21 te bemachtigen.

Officieel is het pas vanaf vandaag mogelijk om FIFA 21 op de Xbox Series X of PS5 te spelen. Maar wie hem al in huis had, kon gisteren een patch downloaden, waarmee de upgrade beschikbaar zou zijn. Hoe dan ook: het next-gen feest kan nu echt beginnen.

FIFA 21 op de PS5 en Xbox Series X

Wanneer je al in het bezit bent van FIFA 21 op de PlayStation 4 of de Xbox One, dan is er goed nieuws: je kunt de game namelijk gratis upgraden naar de PS5 en Xbox Series X. Op dat laatste platform is dat het makkelijkste, want die doet dat automatisch. Mocht je de game digitaal hebben aangeschaft, dan is het even zaak dat je op de PlayStation 5 even de juiste versie van de game downloadt. Je wilt immers niet dat je de PS4-versie van de voetbalgame blijft spelen. Hieronder heb je in elk geval een mooie video die de gameplay laat zien.

Naast dat FIFA 21 er net wat beter uitziet op de PS5 en de Xbox Series X, maakt de game gebruik van een aantal voordelen. Zo zijn de laadtijden flink verlaagd. Dat betekent dat je vanaf het menu binnen enkele seconden kan beginnen met een potje voetbal. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de verschillende mini-games in de vorm van trainingen en is er dus meer tijd om de game te spelen. En weer minder tijd om even je vrienden te appen, omdat het potje snel gaat beginnen.

Voortgang gaat mee

Tot slot is het goed om te weten dat je voortgang die je hebt geboekt in FIFA 21 Ultimate Team meegaat naar de PS5 en Xbox Series X. Zo kun je dus echt verder gaan waar je gebleven was. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier voor 40 euro.

Reageer op artikel:
FIFA 21 kun je nu op de PS5 en Xbox Series X spelen
Sluiten