Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 nov 2020

Zo ziet FIFA 21 er uit op de PlayStation 5 en Xbox Series X

Elk jaar halen heel veel gamers in Nederland het nieuwste deel in de bekende voetbalreeks. Ook dit jaar is dat het geval met FIFA 21, maar niet iedereen is daar zo enthousiast over door het gebrek aan vernieuwing.

Wellicht dat die vernieuwing op een ander moment nog gaat komen. Want FIFA 21 komt straks ook naar de PS5 en de Xbox Series X. En van die versie zijn nu de eerste beelden verschenen.

FIFA 21 op de Xbox Series X en de PS5

Helaas geven deze beelden niet gelijk reden tot juichen. We zien geen grote stadia, geen veld met alle spelers en het publiek en speciale effecten. Nee, in plaats daarvan heeft uitgever Electronic Arts er voor gekozen om een soort van slappe teaser er uit te gooien. In een tweet worden twee gezichten van twee bekende voetballers getoond om te laten zien waar de nieuwe versie toe in staat is. Het gaat om Trent Alexander-Arnold van Liverpool en Joao Felix van Atletico Madrid. De tweet is hieronder te bekijken.

Goed, deze beelden zeggen dus niet zo heel erg veel. Want hoe mooi de gezichten er ook uit zien, in het voetballen zelf zul je daar in FIFA 21 weinig van gaan merken. Dan ben je namelijk met het spel bezig en niet aan het kijken hoe mooi de verschillende gezichten er uit zien. Dus het is te hopen dat er binnenkort nieuwe afbeeldingen komen of zelfs een trailer die meer toont van wat de game op de Xbox Series X en PlayStation 5 te bieden heeft.

Op 4 december verschijnt hij

Het is nog even wachten op de next-gen versie van FIFA 21. Deze verschijnt op 4 december. Wanneer je de game al op de PS4 of Xbox One hebt, dan krijg je een gratis upgrade naar next-gen.

Reageer op artikel:
Zo ziet FIFA 21 er uit op de PlayStation 5 en Xbox Series X
Sluiten