Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 12 aug 2020

FIFA 21 Ultimate Team: deze verbeteringen maken de modus nog beter

De kans is groot dat FIFA 21 Ultimate Team straks weer de meest populaire modus van de game gaat worden. Het concept van het maken van je eigen team en het daarmee opnemen tegen andere spelers spreekt spelers al vele jaren aan.

Zoals elk jaar wordt er ook in FIFA 21 Ultimate Team een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd, welke uitgever Electronic Arts via een nieuwe trailer handig heeft uitgelicht. Zo kun je nu makkelijk samen spelen met een vriend of vriendin.

Speel samen in FIFA 21 Ultimate Team

Eén van de belangrijkste veranderingen in FIFA 21 Ultimate Team is de mogelijkheid om samen te gaan spelen in een co-operatieve modus. Op die manier kun je dus de krachten met je maat bundelen om het zo op te nemen tegen de rest van de wereld. Beide spelers boeken met deze modus progressie voor hun eigen team en er zijn diverse rewards die op je liggen te wachten. Met zo’n co-op team neem je het dan op tegen andere duo’s, maar ook tegen spelers die in hun eentje spelen. Je moet dus echt goed op elkaar ingespeeld zijn en niet met je laatste man opeens in de spits gaan lopen.

Een andere fijne verandering in FIFA 21 Ultimate Team is dat jouw team na elke wedstrijd gewoon weer volledig fit is. De tijd dat je een B-elftal moet opstellen om je hoofd-team bij te laten komen lijkt daarmee tot het verleden te behoren. De ontwikkelaar wil gewoon dat je meer tijd op het veld doorbrengt. Wat dat betreft is het ook goed om te weten dat de herhalingen en het vieren van goals minder tijd in beslag nemen en waneer de bal buiten de lijnen valt, sneller kan worden doorgespeeld.

Icons

Naast de mogelijkheid om nu ook nog je eigen stadion op te bouwen en verbeteren kent FIFA 21 Ultimate Team de terugkeer van de Icons. Het zijn er honderd deze keer. Bekende Nederlandse namen als Cruijff, Gullit, Seedorf, Overmars en Van Basten zijn weer van de partij. Nieuwe namen in FIFA 21 zijn onder andere Eric Cantona, Samuel Eto’o, Philipp Lahm en Xavi. De game komt op 9 oktober uit en is onder andere hier te scoren. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
FIFA 21 Ultimate Team: deze verbeteringen maken de modus nog beter
Sluiten