Daniel Koster
Daniel Koster Tech 18 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Figment VR is een smartphonehoes die je phone omtovert tot VR-headset

Je hebt over de jaren heen flink wat hoesjes op WANT voorbij zien komen. Met nieuwe technologieën is er echter altijd weer de behoefte aan nieuwe soorten hoezen. Dat blijkt maar weer uit deze Figment VR hoes. Deze hoes beschermt je iPhone en tovert ‘m tegelijkertijd om tot VR-headset.

Multifunctioneel

Het idee dat een case enkel je smartphone moet beschermen is allang achterhaald. Dit idee is een toffe. Want waar producten als Google Cardboard het mogelijk maken om 360 graden-video’s en virtuele video’s op een nieuwe manier te beleven zijn dat niet echt apparaten die je overal mee naartoe neemt. Een smartphonehoes heb je daarentegen wel altijd bij je. De Figment VR is zodoende een middel om VR-content toegankelijker te maken. Het hoesje is van silicone en aluminium gemaakt. Het kijkgedeelte wordt door middel van een springveer uitgeklapt waarbij twee lenzen zichtbaar worden. Het enige wat je hoeft te doen is door de lenzen te kijken en je kunt in 3D van video’s genieten.

Reserveer er nu eentje

Je kunt de Figment VR nu reserveren via Kickstarter. Hier kost de bril 46 euro (exclusief een kleine negentien aan verzendkosten). Uiteindelijk zal het gave hoesje in de winkel 65 euro gaan kosten. Wij vinden het een schappelijk prijs voor een hoesje en VR-bril in één. Overal in 3D video’s kijken met je iPhone-hoes, dat is toch tof?!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Figment VR is een smartphonehoes die je phone omtovert tot VR-headset
Sluiten