Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 6 aug 2018

Film alles om je heen met de Rylo 360 Video Camera

Er zijn inmiddels heel wat camera’s verschenen die het mogelijk maakt om 360 graden om je heen te filmen. Wat dat betreft doet de Rylo 360 Video Camera niet veel nieuws. Wat het wel doet, is in 360 graden alles filmen in een 4K-resolutie. En dat is eigenlijk nog maar het begin van de mogelijkheden die de Rylo 360 Video Camera biedt.

De Rylo 360 Video Camera

Zo heb je de mogelijkheid om tijdens het filmen een object te selecteren en die dan scherp in beeld houden. Ook maakt de camera gebruik van een stabiliteitstechniek, waardoor alles scherp in beeld blijft. Ook kun je na afloop je videos bewerken en zo aan te geven wanneer je welk gedeelte van je 360-camera field in beeld wil brengen.

Een andere geinige functie is dat je tegelijkertijd jezelf in een selfie kunt filmen en de rest van de omgeving. Op die manier kun je dus je reactie filmen terwijl je iets heel erg tofs mee maakt. Verder biedt de camera over de mogelijkheid om time-lapses te maken, waarbij je je video met een snelheid van zestien keer kunt laten afspelen. Zeker een tof effectje wanneer je in een omgeving bent waarin veel wolken over komen.

Rylo 360 Video Camera

De camera is voorzien van een 16 GB kaart, waardoor je heel wat videos er op kunt opslaan. Er is een versie die je kunt gebruiken voor je Android-devices, maar er is er ook eentje die speciaal is voor iPhone-gebruikers. Hopelijk gebruik je dus niet veel verschillende soorten telefoons tegelijkertijd. Zeker als je bedenkt dat de Rylo 360 Video Camera alles behalve goedkoop is. Hij is te bestellen op Amazon, maar dan betaal je er wel al bijna 500 euro voor. Natuurlijk, je kunt er uiteindelijk heel wat toffe videos mee maken, maar voor dat bedrag kun je ook heel wat andere leuke dingen gaan kopen. Meer over 360-camera’s vind je hier.

Reageer op artikel:
Film alles om je heen met de Rylo 360 Video Camera
Sluiten