Mis je een serie of film op Netflix? Zo geef je het door

Argh, wat verlangen wij naar de dag waarop de nieuwste films al eerder op Netflix verschijnen. Dit zal echter nog wel een eeuwigheid duren. Heb jij een serie of film die je toch maar al te graag op Netflix wilt zien, dan is er een mogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen…

Via een simpel formulier

De meeste mensen weten niet dat je via een simpel formulier drie voorkeuren voor films of series kunt doorgeven. Maar wat als het toch nog een eeuwigheid duurt voordat je favoriete titel op Netflix verschijnt?

Dan heb je pech ;-). Als een verzoek namelijk is ingediend dan hoef jij niets meer te doen. Je wordt uiteraard op de hoogte gesteld als de titel op Netflix is toegevoegd. Een extra verzoek heeft dan ook geen zin. Is er een andere serie of film die aan jouw voorkeuren voldoet toegevoegd? Dan krijg je ook een melding. Just saying! Aanvragen van een serie of film doe je hier.

Netflix is overigens druk bezig met het halveren van jouw dataverbruik. Hier lees je hoe. Of ontdek alle verborgen Netflix categorieën. Misschien staat daar nog iets leuks tussen.

Reageer op artikel:
Mis je een serie of film op Netflix? Zo geef je het door
Sluiten