Mark Hofman
Mark Hofman Culture 7 nov 2018

10 film theorieën die daadwerkelijk zouden kunnen kloppen

Het zou zomaar kunnen!

Leipe theorieën over films en series: het internet staat er vol mee. Maar buiten het feit dat veel van deze verzonnen verhalen vaak op stront slaan, zijn er ook een aantal die zomaar eens zouden kunnen kloppen. En om dat zo goed mogelijk te bewijzen, hebben we de 10 beste film theorieën voor je op een rij gezet.

Films zijn fantastisch en goede films zijn zonder twijfel legendarisch te noemen. Het is dus niet gek dat veel mensen op aarde bezig zijn met hun eigen interpretatie van films. Hierdoor ontstaan theorieën en die zetten de meesterwerkjes in een compleet ander daglicht. Sterker nog: sommige worden er zelfs nog beter van. Maar deze verhalen zijn verzonnen door fans en alles behalve waar.

Maar wat nou als we onze creatieve koppen bij elkaar steken en open staan voor verandering? Dan zie je in dat sommige theorieën toch best een mogelijkheid kunnen zijn. En wanneer je dat ziet, zie je dat deze 10 zonder twijfel de kroon spannen.

Dit zijn 10 film theorieën die daadwerkelijk kunnen kloppen!

Geen zin om te lezen?

Geen zin om deze tekst te lezen, maar wel graag willen weten wat we te bieden hebben? Check dan de video die we maakte over dit onderwerp op YouTube!

Op ons Youtube kanaal plaatsen we elke week een fantastisch lijstje, komen we met reviews en nog heel veel meer over tech! Benieuwd naar onze content? Abonneer dan op ons kanaal!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 film theorieën die daadwerkelijk zouden kunnen kloppen
Sluiten