Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 4 jun 2018

6 nieuwe film-trailers die je niet mag missen

Elke week komen er bergen aan nieuwe trailers, teasers en spotjes uit voor nieuwe films. We hebben de meest belangrijke filmtrailers van de afgelopen week voor je verzameld, zodat je precies weet welke toppers de komende maanden uit gaan komen. Welke films ga jij sowieso checken?

Ant-Man and the Wasp

Tussen al het geweld van Infinity War door, zou je bijna vergeten dat Ant-Man and the Wasp er ook nog aan komt. De eerste Ant-Man viel op door de down-to-earth stijl en de gevatte humor. Het was eerder een heist dan een superhelden-film. Een welk stukje afwisseling dus. Deze nieuwe trailer focust op Ghost, de superschurk van het vervolg. Ant-Man and the Wasp komt begin juli naar je lokale bioscoop!

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang het tofste technieuws in je inbox!.
[revue_subscribe]

Hotel Artemis

Hotel Artemis komt ook naar ons gevoel uit het niks. Deze actiefilm gaat over een geheim hotel dat al jaren als een soort ziekenhuis voor schurken en slechteriken dient. Tot dat het helemaal mis gaat. De cast is in ieder geval al zeer veelbelovend: Jodie Foster, Dave Bautista, Zachary Quinto, Charlie Day en Jeff Goldblum komen voorbij.

Night School

Je weet precies wat je van deze film kunt verwachten: het is een flauwe komedie met Kevin Hart in de hoofdrol. Hij volgt een avondschool, waarmee hij eindelijk zijn diploma hoopt te halen. Zelfs als het betekent dat hij de vragen moet stelen middels een uitgebreid plan wat een dief niet misstaat. Eind september komt Night School uit.

Ocean’s 8

Volgende week is het alweer zo ver: dan komt Ocean’s 8 uit, een remake van het ondertussen 17 jaar oude (help!) Ocean’s 11. Dit keer met vrouwen in de hoofdrollen. Wordt het een geforceerde remake die compleet de plank misslaat, of een zeldzaam voorbeeld van hoe het ook kan? Dat blijft voorlopig een mysterie.

Peppermint

Het is een bekend recept: een vrouw wil na vijf jaar wraak nemen op de mannen die haar man en dochter op een gruwelijke wijze hebben vermoord. Ze zijn nooit door de politie opgepakt, wat voor de door Jenifer Gartner gespeelde moeder niet te verteren is. Ze zet alles op alles om ze te vinden. Standaard doch vermakelijk recept, voor een verloren avond. Of weet Peppermint toch te verrassen?

The Children Act

Emma Thompson speelt een workaholic rechter in Engeland. Haar werk is haar leven, waardoor ze eigenlijk vergeten is wie ze nou zelf is. Alles verandert echter wanneer een zeer dringende zaak onder haar ogen komt, die duidelijk maakt wat een leven nou echt waard is. Dit belooft een intrigerend drama te gaan worden. Het is alleen even een kwestie van afwachten hoe en wanneer we The Childrens Act in Nederland kunnen gaan checken.

Reageer op artikel:
6 nieuwe film-trailers die je niet mag missen
Sluiten