Marvel Cinematic Universe Phase 4: video met intro’s duikt op

Gezien we vorige week het bericht binnenkregen dat Spider-Man niet meer in de Marvel Cinematic Universe films te zien gaat zijn leek het ons leuk om nu weer eens wat positief Marvel nieuws te delen. Dit doen we door middel van een onlangs opgedoken filmpje met stukjes uit de intro’s van de films en series die in Marvel Phase 4 zullen verschijnen.

Intro filmpje voor Marvel Phase 4 gelekt

Er mocht tijdens de San Diego Comic Con dan wel veel nieuws naar buiten gekomen zijn, maar er bleven echter ook een aantal dingen achter gesloten deuren. Dit omdat de aanwezige journalisten bepaalde dingen te zien kregen waarvan geen beelden vrijgegeven werden. Toch blijkt er ruim een maand later toch een filmpje gelekt te zijn.

Het gaat hier om enkele logo’s voor komende Marvel films en series. Ondanks dat deze al eerder waren vrijgegeven zien we ze nu in geanimeerde vorm:

All the Phase 4 official title intros from r/marvelstudios

Om precies te zien gaat het hier om alle films en series die in de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe zullen gaan verschijnen. Ondanks dat er van iedere titel maar een paar seconden te zien zijn was de aankondiging van de Hawkeye serie net wat langer in beeld dan de rest. Opvallend was de silhouet van Kate Bishop, het personage dat Hawkeye moet gaan opvolgen.

Het eerstvolgende project dat zal gaan verschijnen is een film rondom Black Widow. Deze zal in 2020 uitkomen en een rol hebben voor Olivier Richters, een Nederlandse bodybuilder die met name bekendstaat vanwege zijn lengte van 2 meter 18.

Disney Plus

De eerdergenoemde Marvel series zullen overigens allemaal gaan verschijnen op Disney Plus, de aankomende streamingdienst van Disney. Het gaat hier om Falcon & Winter Soldier, Loki, WandaVision en ‘What If…?’.  Ook de eerdergenoemde Hawkeye serie zal via de dienst te zien zijn.

Meer over deze veelbelovende streamingdienst is hier te vinden.

Reageer op artikel:
Marvel Cinematic Universe Phase 4: video met intro’s duikt op
Sluiten