Dit zijn de nieuwe films en series op Amazon Prime in juni

Amazon Prime komt in juni met een hoop nieuwe content op het platform. Wij zetten de belangrijkste releases voor jou op een rijtje.

Amazon Prime is slechts een aantal maanden in Nederland actief maar heeft al wel een groot aanbod. Door de verscheidenheid van de films en series is het een goede concurrent voor Netflix. Voor ons een reden om vooruit te blikken op de content voor aankomende maand.

1 juni: Siren (seizoen 1 en 2)

Een kustplaats, die bekend staat vanwege een legende waarbij het ooit de thuisbasis was voor zeemeerminnen, staat op zijn kop wanneer een mysterieus meisje verschijnt. Zij richt grote schade aan. Hoewel seizoen drie al vanaf april te zien is in Amerika, komen de eerste twee seizoenen nu naar Nederland.

5 juni: Joker

Joker is misschien wel de grootste release van Amazon Prime Video in juni. De film die genomineerd was voor een Oscar vertelt het verhaal van Arthur Fleck. Hij voelt zich als clown uitgekotst en verandert langzaam van een goede man in een schruk. Joaquin Phoenix zet de Joker fantastisch neer.

5 juni: El Presidente

El Presidente is een Spaanstalige Prime original gaat over het omkoopschandaal bij de FIFA in 2015. Het laat zien hoe een Chileense voetbalclubvoorzitter uit de schaduw treedt en een sleutelfiguur wordt in een ompkoopcomplot van 150 miljoen dollar. De serie is geschreven door Armando Bo, die een Oscar wist te winnen voor zijn film Birdman.

12 juni: Downton Abbey (de film)

De serie over de familie Crawley op het platteland van Yorkshire is al jarenlang een hit. Tijdens de film komen de Engelse koning en koningin op bezoek bij het landgoed. Er komt echter ook een moordenaar naartoe om de koning te proberen uit te schakelen.

12 juni: The Goldfinch

De moeder van een jongen wordt gedood tijdens een bolaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Als herinnering aan deze wrede gebeurtenis in zijn houdt de jongen zich aan het schilderij The Goldfinch. Een kunstwerk van een jonggestorven leerling van Rembrandt.

15 juni: Body of Proof (alle seizoenen)

In deze serie kruipt Dana Delany in de rol van Megan Hunt. In haar unieke manier van onderzoeken om misdaden op te lossen ligt de patholoog-anatoom vaan k in de clinch met haar leidinggevenden. De serie uit 2011 kent drie seizoen.

19: juni: Flight 7500

In deze horrorfilm vertrekt een vliegtuig van Los Angeles naar Tokyo. Als het vliegtuig over de Stille Oceaan vliegt gebeuren er een aantal bovennatuurlijke zaken.

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe films en series op Amazon Prime in juni
Sluiten