Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 22 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Opgelet! Deze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix

Op Netflix komen een hoop nieuwe films en series. Tegelijkertijd betekent het ook dat er een aantal zullen verdwijnen. Wij zetten ze op een rijtje.

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Ben je lekker een serie aan het kijken op Netflix, wordt die van de buis gehaald. Je weet dus niet wanneer en of je die serie überhaupt ooit kunt afkijken. Gelukkig is daar een oplossing voor: dit artikel lezen. Zo weet je precies wat je nu nog moet kijken op de streamingdienst of waar je beter niet aan kunt beginnen. Zo voorkom je in ieder geval een hoop ergernis.

Twee actiefilms verdwijnen van Netflix

We kunnen je in ieder geval een beetje geruststellen, er verdwijnen de aankomende tijd geen echt grote films en series. Desondanks staan er in de lijst ‘des doods’ wel een aantal leuke titels die het kijken wel zeker de moeite waard kunnen zijn.

Als eerste beginnen we met een titel die morgen (23 september) gaat verdwijnen. Dan wordt namelijk de actiefilm Miss Bala uit 2019 verwijderd van Netflix. Laten we het zo zeggen: als je deze film niet hebt gezien, mis je eigenlijk niet. De titel heeft een metascore van 41, dus deze kun je makkelijk overslaan.

Later deze week zullen nog twee titels verdwijnen van de streamingdienst. Met A.X.L. verdwijnt er opnieuw een matige actiefilm van netflix. Deze wist zelfs nog slechter te scoren dan Miss Bala. Met een Metascore van 29 kun je jouw tijd beter aan iets leukers besteden, zoals het bijwerken van je administratie.

Een titel die wel nog snel de moeite waard is om te kijken, is Restless Creature: Wendy Whelan. Deze documentaire gaat, over – jawel – Wendy Whelan. Een Amerikaanse ballerina waarin we te zien krijgen hoe haar leven in elkaar zit. Van de filmcritici krijgt het een score van 87. Ook deze verdwijnt op 25 september.

Aanraders

Later deze maand moet je wel oppassen, want dan verwijdert Netflix twee producties die kwalitatief goed in elkaar zitten. Op 30 september zal voor de laatste keer Wynonna Earp te zien zijn. In deze fantasy-serie volgen we het achterachterkleinkind van Wyatt Earp. Zij vecht tegen demonen en andere wezens. Zij is de enige die het paranormale kan bestrijden. In totaal zijn er vier seizoenen, maar staan daarvan maar twee op Netflix. Die zullen dus ook verdwijnen.

De andere topper die op dezelfde datum verdwijnt van Netflix is Sinatra: All or Nothing at All. Deze documentaire over Frank Sinatra laat zien hoe vrienden, familie en collega’s terugkijken op hun herinneringen met de zanger. Ook is er in de productie niet eerder vertoond foto- en videomateriaal. Door de twee delen krijg je een nog beter beeld over de legendarische zanger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Opgelet! Deze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix
Sluiten