Deze series verschijnen in juli op Amazon Prime Video

Juli komt eraan. Dat betekent dat er weer een hoop nieuwe titels naar Amazon Prime Video komen. Wij zetten de belangrijkste op een rijtje.

Hoewel Amazon Prima Video veel eigen originals heeft lijkt aankomende maand vooral in het teken te staan van wat oudere klassiekers. Er komen namelijk een hoop bekende series naar het platform toe. Deze zijn zeer voordelig te bekijken want een abonnement kost 2,99 euro per maand.

Modern Family (seizoen 1 tot en met 9) – 1 juli

Modern Family is een van de beste sitcoms van de laatste jaren. In mei kwam de serie weer terug op Netflix en nu kan Amazon Prime Video niet achter blijven. De streamingdienst plaatst op haar platform seizoen 1 tot en met 9 van de serie. Helaas ontbreekt seizoen 10, maar dat is geen probleem als je Netflix hebt. Die is daar wel gewoon te zien. Eigenlijk hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen waar de serie over gaat. Drie families vormen samen een grote familie en dat levert een hoop bizarre en grappige moment op.

American Horror Story (seizoen 1 tot en met 5) – 1 juli

Hoewel er inmiddels al negen seizoenen van American Horror Story zijn, kun je op Amazon kijken hoe het allemaal begon. Daar staan vanaf 1 juli de eerste vijf seizoenen. Elk seizoen heeft een eigen opzichzelfstaand verhaal, waar sommige bekende personages terugkomen. Wat wel overeenkomt is dat er elke keer weer bizarre gebeurtenissen zich afspelen.

Homeland (seizoen 1 tot en met 7) – 1 juli

Heb je nog tijd over ’s avonds? Dan is Homeland zeker de moeite waard. Ergens in juli komt seizoen 1 tot en met 7 online op Amazon Prime. In de serie zien wie CIA-agent Carrie Mathison die denkt dat een Amerikaanse marinier een spion is voor Al Qaida. Hij werd acht jaar door de terreurorganisatie gevangengehouden en wordt nu door de CIA als een gevaar zien. Het laatste seizoen (8) moet nog uitkomen.

Prison Break (seizoen 1 tot en met 5) – 1 juli

Ook Prison Break kun je met gemak een klassieker noemen. In de serie die al een tijdje op Netflix is te zien. Lincoln Burrows zit in de cel wegens de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten. Zijn broer laat zich opsluiten om hem te redden. Hij heeft de blauwdrukken van de gevangenis op zijn lichaam laten tatoeëren. Hoewel de laatste aflevering van de serie in 2017 was, lijkt er toch een zesde seizoen te komen. Dat heeft maker Fox eerder bekendgemaakt.

Hanna (seizoen 2) – 3 juli

In juli zien we eindelijk weer Hanna terug op Amazon Prime. In het tweede seizoen zien we de reis van Hanna wanneer ze de achtervolging van een overheidsinstelling probeert te ontvluchten. Ze wil te weten komen wie ze nu echt is. Hanna hoopt erachter te komen wat er met anderen is gebeurd die ook in het speciale Utrax-programma zaten. Ze probeert haar vriendin Clara uit de handen van de organisatie te redden, maar daarmee riskeert ze haar eigen vrijheid.

Unraveling Athena – 13 juli

Wie denkt dat je voor sportdocumentaires alleen op Netflix terechtkunt, heeft het mis. In Unraveling Athena zien we de opkomst van ’s werelds grootste tennissers zoals Martina Navratilova, Billie Jean King en Serena Williams.

Sons of Anarchy (seizoen 1 tot en met 7) – 15 juli

Met Sons of Anarchy komt Amazon Prime Video met nog een serie die al op Netflix te vinden is. Net zoals bij de concurrent kun je op Prime seizoen 1 tot en met 7 vinden. In de serie zien we het wel en wee van een motorclub. Vooral Jax Teller staat centraal. Hij is de vicepresident van de club en de zoon van een van de oprichters. Hij vraagt zich af of de club de juiste kant opgaat.

Absentia (seizoen 3) – 17 juli

Op 17 juli is het tijd voor een andere original waarin in een vrouw de hoofdrol speelt. In het derde seizoen zit Emily Byrne in de laatste dagen van haar FBI-schorsing. Een internationale strafzaak komt dan wel heel dichtbij. De familie die ze bij elkaar wil houden wordt ernstig bedreigd. Emily probeert Nick te redden die in gevaar is en komt achter een grote samenzwering.

Reageer op artikel:
Deze series verschijnen in juli op Amazon Prime Video
Sluiten