Final Fantasy 14 Heavensward nu tijdelijk gratis te scoren

Deze zomer kun je aan de slag met Final Fantasy 14: Shadowbringers. Het is de derde grote uitbreiding voor de game en belooft weer een groot en mooi avontuur te gaan worden. Mocht je echter alleen het origineel hebben gespeeld, dat na zijn eerste release werd teruggetrokken en uiteindelijk als A Realm Reborn opnieuw werd uitgegeven, dan is er nu goed nieuws. Je kunt de eerste grote uitbreiding, Final Fantasy 14 Heavensward, nu gratis scoren.

Final Fantasy 14 Heavensward voor nop

Final Fantasy 14 Heavensward is gratis voor hen die A Realm Reborn in hun bezit hebben en daarna nooit meer een uitbreiding hebben gekocht. Je kunt de game vanaf vandaag tot en met 27 juni gratis downloaden en wanneer je dat hebt gedaan, blijft de game voor altijd aan je account gekoppeld. Het idee van de uitgever hierbij is duidelijk: door de game op deze manier in de aandacht te zetten, hoopt men dat gamers terugkomen in de wereld van Final Fantasy 14 en zodoende ook de nieuwste uitbreiding gaan aanschaffen.

Final Fantasy 14 Heavensward

Final Fantasy 14 Heavensward verscheen in 2015 en was de eerste grote uitbreiding voor de game. De uitbreiding bracht nieuwe gebieden om te ontdekken, introduceerde vliegende mounts, een drietal nieuwe jobs om te ontdekken en een nieuw ras om mee aan de slag te gaan.

Final Fantasy 14 Shadowbringers is de nieuwe uitbreiding. De game werd tijdens het Final Fantasy Fanfest in Las Vegas vorig jaar aangekondigd. De game introduceert een aantal nieuwe jobs om mee aan de slag te gaan, twee nieuwe rassen om te ontdekken, een berg aan nieuwe gebieden, nieuwe dungeons en raids en nog veel meer. Sinds de eerste aankondiging is er veel meer bekendgemaakt over de game. In ons uitgebreide archief kun je daar veel meer over lezen. De nieuwste uitbreiding is beschikbaar op 2 juli en is dan te krijgen op zowel de pc als de PlayStation 4.

Reageer op artikel:
Final Fantasy 14 Heavensward nu tijdelijk gratis te scoren
Sluiten