Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 feb 2018

Final Fantasy 15 krijgt nog zeker vier uitbreidingen

Final Fantasy 15 kwam eind 2016 uit. Het afgelopen jaar kregen we al een viertal nieuwe episodes van de game, maar dat is voor uitgever Square Enix nog niet genoeg. Volgens hoofdontwikkelaar Hajime Tabata staan er momenteel nog vier uitbreidingen in de vorm van episodes op de planning. Die zullen tussen nu en 2019 worden uitgebracht, waardoor de game dus ruim twee jaar na release nog wordt ondersteund door de ontwikkelaar.

Meer Final Fantasy 15

De eerste vier uitbreidingen bracht ons drie episodes van de maten die hoofdpersonage Noctis bijstaan: Gladiolus, Ignis en Prompto. Ook kreeg je met Comrades een multiplayermodus, waarbij je missies met drie vrienden online kon gaan spelen. Wat de nieuwe uitbreidingen ons precies gaan brengen, dat is nog niet bekend. De kans is echter groot dat het om nieuwe avonturen gaan, die echt een aanvulling zijn op het avontuur. De episodes die nu zijn uitgebracht, gelden voornamelijk als het opvullen van gaten in het hoofdverhaal en geven je op die manier antwoorden op vragen die het hoofdverhaal achterliet. Voordat dat echter zover is, krijgen we met Final Fantasy 15: Episode Ardyn waarschijnlijk nog wel een episode die een gat opvult. Die uitbreiding werd in november aangekondigd en wordt het eerste nieuwe avontuur waarmee je aan de slag kunt gaan.

Final Fantasy 15

Mocht je de game nog niet hebben, dan is het wellicht beter om nog even een weekje te wachten. Volgende week komt namelijk de Royal Edition uit van Final Fantasy 15 uit. Deze geeft je naast het hoofdavontuur toegang tot de uitbreidingen die tot nu toe zijn vrijgegeven, waardoor je gelijk een hoop extra avonturen voorgeschoteld krijgt om mee aan de slag te gaan. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze zeer uitgebreide review van Final Fantasy 15, die we destijds rond de release van de game schreven .

Reageer op artikel:
Final Fantasy 15 krijgt nog zeker vier uitbreidingen
Sluiten