Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 aug 2020

Final Fantasy 7 Remake blijft goed verkopen en is met korting te scoren

Final Fantasy 7 Remake kwam in april van dit jaar uit. In een periode waarin we steeds vaker moesten binnen blijven was het een game waar je heel wat uurtjes mee kon vermaken.

En dat hebben veel gamers gedaan. Drie dagen na de release werd al duidelijk dat Final Fantasy 7 Remake 3,5 miljoen keer werd verkocht. En daarna hebben nog heel wat mensen de game in huis gehaald.

Final Fantasy 7 Remake vijf miljoen keer verkocht

Uitgever Square Enix heeft laten weten dat Final Fantasy 7 Remake inmiddels vijf miljoen keer is verkocht. Het gaat daarbij om exemplaren die zowel digitaal zijn verkocht als verscheept aan de winkels. Met name de digitale verkopen via de PlayStation Store lopen lekker door. Volgens de uitgever is de game de best verkopende digitale game op een PlayStation-platform ooit. Dat laatste lijkt voornamelijk te maken te hebben met het feit dat de fysieke versie dankzij de coronacrisis iets lastiger was m te bemachtigen.

Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy 7 Remake is zoals de naam min of meer al zegt de remake van de game die in 1997 op de PlayStation verscheen. Maar dan wel het eerste gedeelte van die game. Het verhaal speelt zich af in Midgar, waar je diverse bekende personages en locaties tegenkomt. Tegelijkertijd is het ook een game die veel nieuwe dingen toevoegt. Zodoende is het een titel die zowel geschikt is voor hen die destijds het origineel hebben gespeeld als voor nieuwkomers. Nu de game uit is, wordt er al druk gewerkt aan het volgende deel in de Remake-serie.

Nu met korting te koop

Mocht je de game nog niet hebben gespeeld, maar wel benieuwd zijn of de game iets voor je is, dan hebben we goed nieuws. De digitale versie van de game, die je op de PlayStation Store kunt kopen, is dankzij de goede verkoopcijfers nu met korting te koop. 34 procent gaat af van de standaard prijs. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze uitgebreide review.

Reageer op artikel:
Final Fantasy 7 Remake blijft goed verkopen en is met korting te scoren
Sluiten