Jelle van Es
Jelle van Es Games 11 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Final Fantasy 7 Remake krijgt een nieuwe trailer op de Tokyo Game Show

Deze week wordt in de Japanse hoofdstad Tokio de jaarlijkse Tokyo Game Show gehouden. Daar kunnen Japanse bezoekers vier dagen lang aan de slag met de nieuwste games. Ondergetekende is daar dit jaar ook weer bij en ik kijk met name uit naar de Final Fantasy 7 Remake. Doordat ik andere grote beurzen door omstandigheden dit jaar heb moeten missen, gaat dit mijn eerste hands-on zijn. En tijdens de Tokyo Game Show gaan we ook meer zien van de game. Voordat het evenement begint, gaat Square Enix namelijk een nieuwe trailer tonen.

Aankondiging van de Final Fantasy 7 Remake-trailer

Daarmee is dit wel een beetje een suffe aankondiging van wat er komen gaat, maar dat is dan maar zo. Het is namelijk alweer een tijdje geleden dat we iets hebben gezien van de game. Tijdens de E3 toonde ontwikkelaar en uitgever Square Enix nieuwe beelden en daar waren we toch wel enthousiast van. Maar meer is altijd beter en daarom is de onderstaande tweet goed nieuws.

Technisch gezien verschijnt de nieuwe trailer nog voordat de Tokyo Game Show begint. Naast de tweet is er een countdown, welke aftelt naar 16 uur vanmiddag Nederlandse tijd. Dat is dus 23 uur Japanse tijd en dus een paar uur voordat donderdagochtend om 10 uur de Tokyo Game Show daadwerkelijk begint. Final Fantasy 7 Remake wordt overigens in meerdere delen uitgebracht. Het eerste gedeelte draait om de avonturen in Midgar. Wil je meer lezen over de game, dan kun je hier terecht. De game zelf verschijnt overigens op 3 maart en komt dan exclusief uit op de PlayStation 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Final Fantasy 7 Remake krijgt een nieuwe trailer op de Tokyo Game Show
Sluiten